Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Vitte már valaki babóját,...

Vitte már valaki babóját, gyerkőcét biorezinenciás vizsgálatra?

Figyelt kérdés
1.5 évesem elég sokat betegeskedik és azt tanácsolták menjek el 1 ilyen vizsgálatra.Volt már valaki ilyenen?Vélemények?Eggyáltalán miből áll ez?
2014. nov. 5. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A férjem unszolására elvittük a lányunk. Szerintem egy jó nagy kamu az egész. A vizsgálat alatt, mindössze 10 féle táplálékkiegészítőt próbált ránksózni a hölgy.
2014. nov. 5. 22:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit hitetlen vagyok én is!Köszönöm a választ!:-)
2014. nov. 6. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:

én is most készülnék ilyen dologra, nálunk a 17,5 hónapos folyton ekcémás és a kiváltó okra lennék kíváncsi.

én szerintem gyógyító és gyógyító között is van különbség, van aki lelkiismeretes, és van, aki kapzsi.

jót kell találni. én más fórumokon azt hallottam, hogy segít... én is éppen nyomozok éppen :)

egy próbát megér szerintem.

2014. nov. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!