Hol van az országban magán gyermekkórház fekvőbeteg ellátással?
Figyelt kérdés
Úgy tudom a Telki kórházban volt ilyen,de azt bezárták.
Máshol meg csak ambuláns ellátást találok.
2014. okt. 24. 15:46
1/6 anonim válasza:
Sajnos nincs. Én is nem rég kerestem, miután saját felelősségre eljöttünk abból a hányadék Madarászból. Legközelebb (bár ne kelljen) inkább külföldre viszem a gyereket, de oda soha. Szégyen az a kórház.
2/6 A kérdező kommentje:
pont ugyanezt éltem át csak a Bethesdában.Összezárva minden fertőző beteg,mint Kongóban kb. Lesokkolt az egész.
Külföldön hova vinnéd?Ausztriába? Én is gondoltam rá,de ha gyorsan kell a segítség akkor az nem működik nekünk,legalább 3 óra mire kiérünk.
2014. okt. 24. 17:57
3/6 anonim válasza:
Nem tudom. Még nekünk is friss az "élmény".
4/6 anonim válasza:
Magán tényleg nincsen én az I.számú Gyermekklinikát vagy a Szent László kórház Gyermekosztályát javaslom mindkét helyen megbízható orvosok vannak.
5/6 A kérdező kommentje:
az orvosok itt is rendesek voltak,meg a nővérek is,csak a körülmények borzasztóak.
amit te ajánlasz,ott van különszoba igény esetén?
Mert a Bethesdában nincs,ott ez volt a gond.
2015. ápr. 11. 19:27
6/6 Trallala001 válasza:
Nekunk a Bethesdaban maganszobank volt a 2. Emeleten. Volt 2000, 3000 es 5000 Ft-os szoba es nagyon kulturalt volt. Lehet, hogy csak nem volt helyuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!