08.25 én bontottam fel a Stodal szirupot ami 1 hónapig jó felbontas utan. Most 1hettel tullepve az 1honapot megint hasznalnom kéne 3 evesemnel. Hasznalhatom biztonsággal? Nem "romlott" meg?
Figyelt kérdés
Allagra semmi változás szagra amugy is budos volt :) azt nem tudom megitelni. De latszolag nincs baja. Ti adnatok neki???2014. okt. 4. 23:51
1/4 anonim válasza:
egy honapig jo? :) az enyem 2 ev alatt fogyott el :) nem tunt fel hogy baja lenne :)))
2/4 anonim válasza:
Nem, nem romlik meg, csak max nem használ.
3/4 anonim válasza:
Én már nem adnám,és egyébként pont ezért nem veszek stodalt.Minimum a felét mindig ki kellett dobni,és nem annyira hatásos hogy megérje.Jutavit lándzsás útifű szirupot veszek,ezt addig használod ameddig le nem jár a szavatossága,finomabb,és szerintem hatásosabb is.
4/4 anonim válasza:
Azt mondta a gyógyszerész, hogy ha az íze, illata, színe, állaga nem változott, akkor nyugodtan fel lehet használni.
Én a fene tudja meddig használtam (hónapok) és használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!