Gyermekem be kapta az 1 eves oltast, es meg hult mit tegyek?
15 hónapos oltásról tudok. De attól nem folyik a babák orra, nem olyan gyengített vírust tartalmaz, ami felső légúti tüneteket okozhatna.
Szerintem közben meg is betegedett a babád, rengeteg vírus van mostanában mindenhol.
Én elvinném orvoshoz, vizsgálja meg. A védőoltások max. csak hőemelkedést és nyűgösséget okozhatnak.
Nem mindegy, hogy írja a fogalmakat a kérdező? Létezik tájszólás is... Ne aggódj, kérdező, én azért értem, mire gondolsz.
De a nálunk is beadott DiPerTe és a többi, amit írsz, így, egyszerre beadva igencsak legyengítheti a gyerek szervezetét és ha már eleve lappangott benne vmi betegség, most kitört. Nekünk a 3,5 hónapos babánk is náthás tüneteket mutat, szörcsög, de nincs mit leszívni az orrából. Kapott 6 féle betegség elleni oltást, sajnos valamelyik miatt ez történt. Láz nem volt, csak hőemelkedés, meg vigasztalhatatlan sírás az oltás utáni napokban. Étvágya az én babámnak is van, nincs is rossz kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!