Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Baj ha nagyon sokat csuklik a...

Baj ha nagyon sokat csuklik a magzat?

Figyelt kérdés

Már úgy értem akkor sokat dog ha megszületik bukni ,meg csuklani?

Vagy ez baj lehet már mint a csuklás?

2014. szept. 14. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Fiam sokat csuklott terhesség alatt, és talán ha háromszor bukott...most 10 hónapos

Pont azt olvastam a csuklásról, hogy az egy jó jel fejlődés szempontjából...

2014. szept. 14. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
A csuklás meg a bukás nem igazán függ össze. Nem baj, ha sokat csuklik, az se lesz baj, ha majd akkor is csuklik, miután megszületett. Nekem mindenki azt mondta, a babákat nem zavarja a csuklás, nem is kell vele semmit csinálni.
2014. szept. 14. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Az enyém sokat, vagyis naponta 3-4x csuklott és elég bukós is, még most is, a gyümölcsökkel gondja van.

Nem hiszem, hogy ez a kettő összefügg, viszont születése után is gyakran csuklott, most már csak akkor kezdi el, ha sokat kacag.

2014. szept. 14. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is rengeteget csuklott,amíg a pocakomban volt.Most lassan 2 éves és mai napig is elég gyakran szokott csuklani,ill.ha elkezdi,nagyon sokáig csuklik,semmivel nem tudom elmulasztani neki.

Hátránya még nem származott ebből.

2014. szept. 15. 08:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Azt nekem ne mondja senki hogy nem zavarja a csuklás mert ez nem igaz ,az első gyerkőcöm kisfiu sokat csuklott és bizony iszonyuan sokat sírt mert nem tudtam neki elállítani, és szinte begörcsölt ugy sírt!!

Azért kérdeztem rá mert ez a pocaklakóm elég sűrűn csinálja

Köszönöm a válaszokat

2014. szept. 15. 12:38
 6/6 anonim válasza:
Az én fiam a terhessegem alatt rengeteget csuklott, egyszer pl megszámoltam, 115-öt csuklott. Megszületett, azota nem is emlékszem h csuklott-e.
2016. jan. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!