Szerintetek mi történhetett 11 hónapos babám orrával? Képpel!
Figyelt kérdés
Tegnap egyik pillanatról a másikra jött ki, nem evett újdonságot olyat amit még nem evett, nagyon jó kedvű, alvása sem változott meg, ugyanolyan jól alszik mint eddig. Semmi változást nem vettem rajta észre..
2014. júl. 26. 08:53
1/3 anonim válasza:
Hát nekem olyan sebnek tűnik mint amikor valami olyan felületen horzsolod le a bőrödet ami inkább égett seb hatását adja! Példának azt tudom felhozni amikor a kisfiam a nagy felfújható csúszdán lecsúszott és a könyökén a bőr olyan volt mintha megégett volna!
Szóval oda akarok kilyukadni, lehet hogy az ágyra mászott fel és a feje az ágyon volt így kicsúszkálta a bőrt az orráról!
2/3 anonim válasza:
Olyan mintha megütötte volna,vagy leégett volna a napon. Egyébként nagyon cuki baba. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! az első válaszolónak volt igaza, valószínűleg ledörzsölte. mára már semmi nem látszott belőle, addig meg úgy nézett ki mintha plezúros lett volna :)
2014. júl. 31. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!