Ha házhoz hívjátok a háziorvost, mennyi pénzt szoktatok neki adni?
Figyelt kérdés
Én már többször kihívtam de akkor még a rendelőtől nem messze laktunk, és akkor egy kisebb összeget adtunk neki, talán 2 ezer Ft-ot. De most messze lakunk, a város másik vége (Budapest), szerintem ezért azért jóval többet kellene adnom. Nálatok mi a szokás?2014. jún. 11. 11:00
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nagyjából jól lőttem be, 5 ezerre gondoltam én is.
Rendelési időn kívül jön, és kb. egy órát kell utaznia tömegközlekedéssel a kánikulában azért, hogy megnézze a kislányomat. Nekem ez megér ennyit, szerintem ez már kívül esik a munkakörén.
Ha a rendelőbe megyünk akkor én sem adok semmit.
2014. jún. 11. 12:10
12/17 A kérdező kommentje:
Ja még egy kiegészítés: már nekünk se ő a körzetes doki, de pont amiatt nem váltottunk körzetet mert ő ennyire jófej, mindig kijön ha valami miatt nem tudunk menni. Telefonon is bármikor tudunk beszélni, ő is hív, sms-eket ír, hogy hogy van a gyerek, szóval nagyon meg vagyunk vele elégedve.
2014. jún. 11. 12:13
13/17 anonim válasza:
2 éves a fiam, még sosem voltunk a rendelőben. Kijön az orvosunk 4000 forintért, nekem ez megér ennyit.
14/17 anonim válasza:
Nekünk se a körzeti doki, a körzeti ingyenes, de nem jön ki. Mi magánhoz járunk!
15/17 A kérdező kommentje:
Na, végül 3 ezret adtam. Megkérdeztem mivel tartozunk, azt mondta semmivel. Erre adtam neki 3 ezret, alig akarta elfogadni.
2014. jún. 11. 18:22
16/17 anonim válasza:
Mondtam, hogy nem kell neki adni semmit. Ez hozzátartozik a munkájához (ha nem tartozna hozzá, nem lehetne kihívni, arra ott vannak a mentők)
Nekem is adsz egy kis pénzt? Nekem se muszáj, de én is elfogadom.
17/17 A kérdező kommentje:
Persze, adok neked pénz amennyiben kijössz a lázas, hányós gyerekemhez az után, hogy hajnalban értél haza az ügyeletből és utána még volt egy rendelésed 4 óra hosszat, majd utána kibuszoztál a 40 fokban a város szélére és hoztál nekem receptet, táppénzes papírt valamint igazolást is, és még kedves is voltál. Nem hiszem hogy ez összejönne :-)
2014. jún. 12. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!