Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Lehet hogy valami komolyabb...

Lehet hogy valami komolyabb baja van, vagy még ne aggódjak?

Figyelt kérdés
3 éves kislányom szombaton este lett rosszul. Hányt, és hőemelkedése volt. Aznap este még háromszor hányt. Másnap már lázas volt és szintén hány néhányszor. Harmadik nap is láz és reggel egy hányás. Negyedik nap csak láz, de már nem hányt. Közben végig a pociját fájlalta és nagyon fáradékony volt, volt hogy napközben öt órát aludt egyhuzamban úgy hogy reggel se korán kelt és este időben feküdt. Ma van az ötödik nap és ma reggel is hőemelkedése volt és már érzem, hogy megy fel a láza megint! A doktornővel beszéltem telefonon mert ugye pünkösd volt, azt mondta hogy hányós vírus és 5 nap a kifutása és ráérünk ma elmenni. De szerintem ha tényleg ez a hányós vírus és ma van az ötödik nap akkor ma már nem szabadna lázasnak lennie. Volt valakinek hasonló?
2014. jún. 11. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ehhez a hányós vírushoz konkrétan nem tudok hozzászólni, de vidd el az orvoshoz. Én úgy vagyok vele, hogy inkább egyszer feleslegesen menjen el, mint napokig izguljak, hogy mi lesz.
2014. jún. 11. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Elvinni nem tudom sajnos mert csak 12-16-ig rendel, kb. egy óra tömegközlekedéssel tőlünk a rendelő, páromat nem engedik el a munkahelyéről, de megbeszéltem a doktornővel, hogy kijön házhoz, már mindjárt itt van.

Igazából engem az zavar, hogy miért lázas még mindig, ha már a hányásnak vége...De mindjárt kiderül...

2014. jún. 11. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Na, kiderült valami?
2014. jún. 11. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést, a doktornő azt mondja hogy a mandulája is be van gyulladva, de azt mondja hogy ilyen kicsiknél még nem meglepő, hogy a vírus talaján megtelepszenek a bacik is. Szóval jó hogy kijött, kaptunk antibiotikumot mert még mindig lázas szegényem.
2014. jún. 11. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!