Mitől lehet ez a száraz köhögés?
Már 3 hete pár napig szárazan köhög a kisfiam 6 éves lesz ,jó evett fagyit ,meg iszik néha hideget ,de nem annyira hideget hogy köhögjön semmi más tünet nincs ma estére adtam neki Fenistil cseppett!!
Dokinál nem voltam ,mert nem gondolom hogy annyira súlyos lenne ,csak engem zavar ,ha megkérdezem tőle hogy fáj e valami azt mondja semmi anya ne aggódj!
de kedden most már elviszem tényleg!
Csak azért félek elvinni mert kitalálják hogy arcüreggyulladása van aztán antibiotikum a vége!!
Egyáb tünet nincs ,láz se semmi és semmilyen köhögéscsillapító nem használ!
Köszi a gyors választ
csak azért irtózom mert már annyit kapott ,hogy el sem tudom mondani és csak sima felsőléguti nyavajái voltak ,tüdőgyuszi ,meg arcüreggyulladásra ,és rettentően remegek csak ha az antibiotikum nevét meghallom főleg azért mert még soha nem vettek minzát a torkából előtte ,csak irták és ennyi , én meg ezt nem szeretem ,mert nyilván szerintem elsőnek kéne lennie egy torokmintának és célzottan adni nem hasra ütök és kiválasztok az ezer féle antibiotikumból!
de komolyan nincs igazam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!