Menjünk ügyeletre?
Figyelt kérdés
11 hós kisfiam szinte egész éjjel nyűgös. Màr tegnap este mondtam a pàromnak,h melegebb a homloka mint àltalàban. Mértem éjjel làzat 37,9 volt.az orra is tele van,de kiporszivozva is alig jön ki valami...külföldön élünk. Időpontot kell kérni mindenképp ha vinni akarom. Màr voltunk úgy h azt mondtàk vigyük ügyeletre...túlreagàlom? Ti mit tennétek?2014. jún. 2. 08:23
1/3 Jégtánc válasza:
Ügyeletre ezért nem vinném,de gyermekorvoshoz mindenképp.Popóban mérted a lázát? Levontad a 0,5-t ha igen?
2/3 A kérdező kommentje:
Pont az a gond h gyerekorvoshoz nem lehet rögtön menni. Időpontot kell kérni. Nem tetszik nekem ez a rendszer. Ügyeletre küldenek ha még aznap akar valaki menni...popsiban nem mértem.
2014. jún. 2. 08:34
3/3 anonim válasza:
Az ügyeletre vinni hülyeség lenne, plane hogy ha nem jogos, akkor fizetheted.
Ma fel hívod az orvost es kérsz holnapra időpontot. Nálunk amúgy van telefonos konzultáció is, ahol az orvossal lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!