Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Meddig fertőz a Rota? Mikor...

Meddig fertőz a Rota? Mikor lehet megnyugodni?

Figyelt kérdés
2 éves Kisfiam pénteken hányással kórházba került. Állapota rosszabb lett. Kiderült ROTA vírus. 5nap után kedden hazajöttünk. Kislányomnak picit fáj a hasa de semmi más. Nekem volt tegnap reggel hasmenésem. Lányom meddig kaphatja még el? Nekem fog még rosszabbodni vagy lehet 1,2 hasmenéssel megúszom?
2014. máj. 22. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Na igen,ilyenkor meg sírunk!Be kellett volna oltatni!

Nem viccből ajánlják az orvosok...

2014. máj. 22. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Találtam egy oldalt, itt minden infót megtalálsz!

Ja, és én megértem, ha valaki esetleg nem tudja kifizetni a 2x 17125 Ft-ot erre az orvosok által is fontosnak tartott, ám mégsem támogatott, nem éppen olcsó oltásra. Könnyű ítélkezni mások felett, úgy hogy nem ismerjük a körülményeket.

Nektek jobbulást kívánok!

[link]

2014. máj. 22. 18:06
 3/5 A kérdező kommentje:
De okos vagy! Én a saját orvosom tanácsára nem oltattam be! És elárulom neked a kórházban most 5rotásból 3 oltva volt. És rosszabb állapotban volt a kisfiú. Nem értem ha valaki nem tud a kérdésre válaszolni minek szól hozzá, főleg ha nem ért hozzá. 3gyerekem van egyiknek sem ez beadva. Sajna most a legkisebb kapta meg. A lászló kórházban az orvosok is azt mondták felesleges. Sajna sokan tévhitben élnek. Barátnőmék is beadatták ők 1hónapja jöttek ki a kórházból.
2014. máj. 22. 22:22
 4/5 A kérdező kommentje:
kedves 2. Köszi!
2014. máj. 22. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia . Az Én kisfiam volt már rotás de csak egyszer hányt és ennyi.Kérdeztem a dokit meddig fertőz és azt mondta a hogy a rota 6 hétig fertőz! Egy másik alkalommal pedig Én kaptam el a kórházban mert a kisfiammal benn voltunk( más miatt )és egy hét kemény hányás hasmenés lett a vége de a gyerek nem kapta el!
2014. máj. 28. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!