Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Galaktozémia betegség? Valaki...

Galaktozémia betegség? Valaki ismeri, esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés

1 hónapos lányomnak most küldtek egy papírt, miszerint újra kell végezni a vizsgálatot, mert az első eredménye nem lett bíztató..valaki tud róla valami pontosat? Holnap megyünk a háziorvossal beszélni.

Olvastam a tüneteket, szerencsére semmi nincs jelen a lányomnál.

2014. máj. 21. 14:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

6-os örülök hogy semmi baj nincs :))

8-as, és hogyan volt nálatok a továbbiakban? diéta?

2014. jún. 21. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Budapestre járunk, egy darabig negyedévente, már csak félévente kontroll vizsgálat, meg ilyen-olyan szakorvosi vizsgálat. Egyelőre rendben minden, ránézésre semmi baja. Diétázik, én megismertem egy csomó tejhelyettesítőt, új kaják, új sütik :) Sok odafigyelés kell, de kezelhető. Nem a világ vége, de azért jobb, hogy nektek nincs. :)

2014. jún. 22. 18:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Hú, nem kis felelősség az biztos! ügyesek vagytok!

Nekem is be kellett szüntetni a tejet 18 éves korom óta.

2014. jún. 22. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!