Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szerintetek mire gyanakszik a...

Szerintetek mire gyanakszik a gyerekorvos?

Figyelt kérdés
2,5 éves kislányom múlthét péntek-szombat lázas volt (39fok), vasárnap és hétfőn nem, majd keddtől megint. Szerda este óta megy a hasa, tegnap voltunk gyerekorvosnál, de nem adott semmi féle gyógyszert, csillapítsam a lázást, plusz normaflor. Annyira megy, hogy a székletben véres nyákdarabok vannak. Ezt azzal magyarázta, hogy a bélnyálkahártyát kikezdte a hosszan tartó hasmenés. Kaptunk székletdobozt, még tegnap fel is lett adva, de kedden lesz csak eredmény. Nagyon sajnálom a lányom, féltem őt is, meg a 3 hónapos húgát is. Mind a kettejüknek folyik az orra, szerencsére a kicsinek más baja nincs. (kop kop kop) Ezt írta a doktornő a vizsgálati lapra: [link]
2014. ápr. 25. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ahogy nézem a tünetei passzolnak a szalmonellára... Mindenképp figyelj a folyadékbevitelre + én javasolnám a Hipp ORS-jét. Mielöbbi gyógyulást!

2014. ápr. 25. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Szegénykém, jobbulást! :(

Sajna nem tudom kisilabizálni (mármint a láz, hasmenés a felső sorban az olvasható, de alatta...), de szerintem adj neki HIPP ORS 200-at, az almás egész iható (drogériában, gyógyszertárban kapsz), nehogy kiszáradjon.

2014. ápr. 25. 10:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Szalmonella??? De hát nem evett olyat, amit én nem. Nekem meg nincs bajom.

Inni iszik sokat, azzal szerencsére nincs baj.

Igen, engem is a tünetek alatti rész érdekelne, de én sem tudom kiolvasni. :(

2014. ápr. 25. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Bélfertőzést, hurutot ennyi minden okozhat:

[link]

2014. ápr. 25. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán echobacter infectio (if rövidítve)?
2014. ápr. 25. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Hülye vagyok, az vírus, ne haragudj :D
2014. ápr. 25. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Bélrendszeri fertőzés(enteralis infectio) rövidítve
2014. ápr. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!