Parvovírus, honnan szedheti össze a gyerek?
Figyelt kérdés
Kisfiam arcán piros folt van mindkét oldalon, mintha megütötték volna. Először azt hittem hogy kifujta a szél, de tegnap olvastam, hogy ez a parvovírus egyik jellegzetes tünete. Volt valakinek ilyen baja?2014. ápr. 18. 06:46
1/3 anonim válasza:
a parvo emberre nem veszélyes.Hol ovasta ezt?
2/3 anonim válasza:
Az elsőre nem reagálok inkább.
Csak egy kismamáról olvastam, akinél rosszul végződött a dolog. 19 hetesen vették észre, hogy nem fejlődik megfelelően a magzata. Akkor keresték az okokat és visszaemlékezett, hogy az óvodás gyermeke elkapta a betegséget és persze ő is, de neki csak annyi tünete volt, hogy a kézfején jelent meg egy pici kiütés-szerűség, ami gyorsan el is múlt mégis ez lett a vége...
Gyermekeknél azért már nem ilyen veszélyes a betegség, csak a magzatokra lehet ilyen hatással.
3/3 anonim válasza:
Honnan?Játszótér ,simán akkor utcán ha engeded a GYEREKEDET négykézláb mászkálni ahol nyilván kutyákat tartanak ugyanis ez kutyabetegség elég durva ráadásul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!