Anyukák, felétek van rota vírus a közösségekben?
Melyik megyében laktok és van beteg gyermek a környezetetekben? Most láttam a híradóban,hogy ország szerte terjed a rota vírus..
Én Bács-kiskun megyében lakom Kecskemét közelében és én itt még nem hallottam erről. Kissé aggódom, három kisgyermekem van. Köszönöm, ha írtok!!!!!!!!
Sziasztok!
Én most szembesültem a rota virussal, csak más szemszögből, nekem van egy cicám, és társasházban lakók, és a társasházban két gyermek megbetegedett, pár napja elutaztam, és amikor hazaértem letámadtak, és azt állítottak, az én macskáktól kapták el, teljesen lesokkolt a dolog csak hebegtem, és már majdnem felemeltem a hangom, de inkább elbögtem magam és úgy jütt le az egész dolog, hogy én a gonosz macskatartó vagyok, aki értetlenkedi... Egyébként én Kecskemét térségében lakok, tegnap órákig bújtam az internetet, és nem hagyott nyugodni a dolog, hogy a macskám miatt betegedett meg két kisgyerek? Összezavarodtam, egyszerüen összevissza írnak, az egyik oldal azt írja, a rota virus egyik emberről a másikra terjed, vagyis nem állattól kapja el az ember, illetve hogy fertözött dolgoktól kaphatja el, és ezek a dolgok hetekig fertözök lehetnek, a másik pedig, hogy iszonyatosan sok ága/fajtája van, a legtöbb helyen azt írják, hogy a lakosságból szinte mindenki elkapja, az oltás se garantált száz-százalék biztonságot. Mi az igazság! Megkérek mindenkit, hogy mellözéttek jaj a cica a nagyon sok betegséget terjeszt, és milyen vagyok mert macskát tartok szöveget, tényleges pontos válaszokat várok azoktól akik erre tudják a válaszokat. Elég rosszul eset, hogy megvádoltak ezzel, honnan tudják a szomszédok, hogy a macskámtól kapták el, egyból azt tettem fel magamnak, talán tényleg megvizsgálták a macskát, és kimutaták benne a rota virust? Mit csináljak, emiatt vigyem el egy állatorvoshoz, csináljak vizsgálatot, én nem vettem észre, hogy a macskának hasmenése lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!