Ötletek valami természetgyógyászos dolog (gyógyfőzet, krém) pelenka kiütésre? Esetleg nem receptköteles krémet?
2 éves a kislányunk, szépen elkezdett leszokni a pelenkáról, bár azért még nagyon az elején vagyunk, de látjuk, hogy jó irányba megyünk. Pont most lett pelenkakiütéses. Legalább nem fáj neki, nem is foglalkozik vele.
A gyerekorvosunk Bactrobant írt fel és javasolta, hogy ha 1 hét után nem múlik el, vigyük el a gyerkőcöt gyermek bőrgyógyászhoz. Persze legyen sokat pelus nélkül. Ezenkívül mit javasoltok, hogy minél előbb meggyógyuljon? Esetleg van recept nélküli krém is rá? Valami természetgyógyászos dolog (gyógyfőzet, krém)?
Én is meglepődtem, amikor itthon elolvastam. Szerinte elég csúnya, mondjuk amiket a neten láttam, ahhoz képest semmi, és főleg, mert nem fáj neki. Nem mondta hogy meddig használjuk, illetve szerinte már pár nap alatt hatnia kell. A gyógyszer leírása szerint 10 napig használni kell. Egyébként halványodtak a kiütések, bár a férjem szerint több lett belőle.
Kivárom a 10 napot, de utána viszem gyerek bőrgyógyászhoz ha kell.
A sudocrémet még megvitatom a férjemmel. Köszönöm!
Anesi Velona Aloe Vera Gél - 99 %-os Aloe Vera tartalmú 50 mlpage=2
Sima mezei mandulaolaj. Az aloe növény zseléjét is nagyon ajánlom.
A mandulaolaj hidratál, az aloe ez mellett fertőtlenít is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!