Mit tennél a helyemben ebben az esetben? Kivennéd a bölcsiből, íratnád oviba, vagy maradjon otthon?
Kislányom egy éve bölcsis,és ez az év pokol volt.Tudtam én,hogy sok mindent benyalnak,de az én lányom kruppos lett (benyal egy vírust,és ugatva köhög,befullad),és gyakorlatilag 70-80%-ban beteg.Szeptembertől ezidáig 5-ször kerültünk kórházban,és minden hónapban befulladt (január kivételével) mikor szteroidos kúpot kell kapjon.Közösségbe kerülés előtt egyszer volt beteg,amúgy soha.
Már decemberben ki akartam iratni a bölcsiből,de mindenki lebeszélt róla,az orvosok is,mert hogy akkor majd az oviban.Viszont én tarthatatlannak látom már a helyzetet,és a gyereket is egyre jobban megviseli.Már nem dolgozom,mert e mellett már nem lehet.Viszont kérdés,hogy ha kiveszem,akkor csak erre a 4 hónapra,és szeptembertől menjen-e oviba,vagy inkább majd csak később mondjuk januárban vagy következő év tavasszal (majdnem 4 évesen,és akkor én addig nem dolgozhatok,ami szívás,de előreláthatólag megoldjuk) menjen-e.Nem tudom,hogy mi lenne a helyes,mert egyrészt szereti a bölcsit,örömmel megy,másrészt ha 3 hetet itthon van betegség miatt,én azt gondolom azt is legalább ugyanúgy élvezi.Viszont azt is érzem,hogy "elveszem" a gyerekkorát,mert mindig beteg,mindig kímélni kell.Már égre-földre,mindenre kivizsgáltattam,és teljesen egészséges az immunrendszere,sajnos egyéni érzékenység,mire suliba megy,kinövi,azt mondják.
Szerintetek mit kellene tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!