5 hónapos kisbabám már lehet allergiás a pollenre? Én is az vagyok.
Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 15:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem még. Ilyen picik amúgy mindentől hapciznak, enyémnek születése óta folyik picit az orra, voltunk dokinál, de azt mondta majd kinövi. Én is pollen allergiás vagyok, de kisfiam még nem az szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
Az én kislányom mostanában trüszköl, folyik az orra, dörgöli a szemét. Pont azt csinálja mint én is. Remélem nem allergiás, mert én is nagyon utálom :(
2014. márc. 29. 15:47
3/5 anonim válasza:
Azt hiszem 1 éves kor alatt nem is vizsgálják. :( De azért a gyerekorvost kérdezd majd meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyünk mérésre, majd megkérdem a védőnénit hogy mit lehet ilyenkor csinálni. Úgy sajnálom szegényt :(
2014. márc. 29. 16:10
5/5 anonim válasza:
Nem elég fejlett az immunrendszere ahhoz, hogy allergiás lehessen. 3 éves kor alatt nem beszélnek érdemben allergiáról. De ezek a tüneteke jellegzetesen babadolgok. Allergiától függetlenül. A babának nincs kellő mennyiségű szőr az orrában, így a port nem fogja meg semmi, és ezért kiprüszköli. Ettől még nem allergiás, ez a dolgok normál menete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!