Ugye 2014-ben nem variálnak az oltásokon?
Remélem pl a Hpv oltás nem lesz kötelező?
Mert annyi szörnyűséget hallottam ,pl hogy ezzel az oltással direkt meddővé teszik a kislányokat!
Egy lánykánk van egy meg a pociban még nem tudjuk mi lesz de nagyon féltem a picikémet
2014-ben nem változik már a kötelező oltási rend, de a HPV oltást úgyis csak 12-13 éves kor körül adják, tehát a HPV szempontjából neked az az érvényben lévő oltási rend fontos, ami akkor lesz érvényes, amikor a lányaid 12-13 évesek lesznek.
Az természetes, hogy félted a lányaidat, de a HPV oltástól teljesen felesleges. Természetesen nem okoz meddőséget, bár vannak, akik terjesztenek ilyen teljesen alaptalan rémhíreket a neten, de ne hagyd, hogy félelmet gerjesszenek benned az oltások ellen. Ha bizonytalan vagy kérdezz meg egy oltási szakértőt: orvosvalaszol.hazipatika.com/szakerto/dr-kulcsar-andrea
A HPV oltás szerintem az egyik, ha nem a legfontosabb oltás az összes közül, hiszen évente 500 nő hal meg csak Magyarországon méhnyakrákban, aminek a 70-75%-a megelőzhető lenne oltással, szóval szerintem mindenképpen adasd be a lányaidnak, a három unokahúgom is mind megkapja.
Dehogy adatom be akkor az összes nem kötelezőt beadathatnám aztán meg is nézhetném a gyerekemet ,meg az immunrendszerét
Na ezek nyirják ki az emberiséget király.... hát nem
A kötelezőket ok de semmi más!!Én oltásellenes vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!