Kislányom 4 éves, és tegnap délután mondta az óvonő, hogy amikor pisilt, nagyon sírt, és mondta, hogy fáj. Azóta nem fáj neki, azt mondja. Ma nem vittem oviba, este lesz csak orvos. Ha nem fáj már neki, akkor is elvigyem a doktorhoz?
még jó, hogy vidd el orvoshoz! mersz kockáztatni egy NÉGYÉVES gyerek egészségét, ráadásul a saját gyerekedét?
játékbaba való neked!
jöhettek lepontozók
Igen, mindenképpen elvinném.
Vigyetek pisit is, az a legbiztosabb, mert a gyerekorvos helyben is meg tudja nézni a vizeletet, hogy esetleg vért vagy gennyet tartalmaz-e a pisi, tehát van-e valamilyen kórokozó vagy gyulladás, amitől esetleg érezhette.
Mert inkább vidd el potyára és ne találjanak semmit, minthogy legyen neki valamilyen fertőzése-gyulladása, ami napok alatt még jobban el tud durvulni.
Meg, te is akkor nyugodtabb leszel biztosan.
Szerintem vidd el.Jobb ha ránéz egy orvos,legalább te is megnyugszol.Ha nincs baj azért,ha pedig van akkor kap rá valamit ami meggyógyítja.
Én nem kockáztatnék.Inkább nézzen hülyének az orvos,mint hogy tényleg baj legyen és ne vigyem el.
Hát szerintem meg nagyon is jogos a kérdés, mert a húgyúti fertőzés, abban a stádiumban, mikor már fáj, nem szokott elmúlni magától. Ennek ellenére én is elvinném.
Addig, ha ideges vagy, pisiltesd bele egy tiszta üvegbe, és tedd az üveget lámpa elé. Nézd meg, nem véres vagy opálos-e, nem úszkálnak-e benne nyálkaszerű cafatok.
Ha viszed orvoshoz, biztos ad laborba beutalót (labor viszont csak reggel lesz már). Reggel vizezz be pár vattadarabot meleg vízzel és csöpögtess rájuk jópár csepp betadint. Ezzel mosd le jól a nunit. Egy kifőzött üvegbe vagy aventes pohárba pisiltesd bele a kislányt. Én úgy szoktam, hogy ráültetem a gyereket a kád szélére (feneke-nunija a betadinos törlés után már ne érjen semmihez), lóg a feneke bele a kádba hóna alatt az alkarommal tartom, a másik kezemmel meg odatartom a poharat és középsugaras vizeletet fogok fel bele (nem mindjárt az első cseppeket, hanem amikor már jön rendesen). Ezzel meg a beutalóval irány az sztk.
Nagy tapasztalatom van a dologban, pont ma reggel is ezt játszottuk :) úgyhogy tudom, miről beszélek, sajnos. Remélem, negatív lesz!!! (Mindkettőnké...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!