Tökéletes gyermekorvost keresek Budapesten! A Tiétek ilyen?
Sajnos nem találtam még gyermekeimnek olyan gyermekorvost, aki minden téren megfelelő lenne számunkra. Az alábbi kritériumok fontosak; szakmailag jó és tapasztalt legyen, kedves, türelmes legyen a gyerekekkel, hallgassa meg a kérdéseimet, felvetéseimet és tudjuk megbeszélni, ne támadásnak, okoskodásnak vélje, ha beteg a gyerek, akkor ésszerűen adja a gyógyszereket, ne azonnal antibiotikum, de ne is legyen megszállott homeopata, ha szükség van rá, kijöjjön lakásra is és telefonon legalább legyen elérhető rendelési időn kívül, hétvégén is, amit természetesen nem ingyen kérek!! De a "tarifa" azért reális legyen, ne 20-30 ezer forint, mint a magán kivonuló orvosi ügyeleteknél. Az sem hátrány, ha 3., 4., 13., 14., 15. kerület környékén van a rendelése.
Létezik ilyen szerintetek, vagy csak hiú ábránd, hogy ilyet találjak?!??
Nekem ilyenem van. Azt mondják újpest legjobb gyermekorvosa bár sajnos màr elérte a nyugdij korhatárt. Még engem is ö gyógyított mikor gyerek voltam és most a kislányommal is hozzá jàrunk ez azért sokat elmond szerintem :)
A 4. kerületben van mint írtam, ö Dr. Kálmán Mihály! Én csak benne bizom nagyon érti a dolgát és nagyon kedves a picikkel :) a lányom 14 hós de oltáson kívül még soha nem sírt ha ott voltunk. Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!