Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Volt már vki gyermekének?

Volt már vki gyermekének?

Figyelt kérdés
2 eves kisfiam tegnap reggel sántított egyik lábàra ès láthatóan fájt neki.elvittem a heim pálba meg ultrahangozták miszerint folyadék van a csípőizületében a korábbi fertőzéses megbetegedése miatt.már aznap délutàn is futkosott nèha sántított még rà de inkább nem.nem èrtem ha ott a folyadék akkor annak fàjnia kéne de ő rohan nevetve futkos.ennek örülök de neki most szigorúan ágyban kéne feküdnie mlmert csak így gyógyul elvileg.szerintetek lehetséges hogy ez neki gyengèbb lefolyàsú és màr nem is fàj?aznap reggel rá se tudott állni sírt felkéredszkedett...l
2014. márc. 9. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,barátnőm kisfiának.De neki 1 hétig nem is volt szabad nagyon lábra állni.
2014. márc. 9. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Az én két éves fiamnál is előjött ez. Nem tudott lábra állni. Előtte egy héttel volt lázas beteg. Én nem a Heim Pálba vittem csak a háziorvoshoz, aki nagyon alapos, bízom benne. Azt mondta, hogy a vírusfertőzés miatt lett ez. Nem küldött tovább sehová. Napi 3szor 15 csepp Cataflam cseppet írt fel. Azt mondta, hogy két éves gyereket nem tudok ágyban tartani, úgyhogy ne aggódjak, ha járkál. Harmadik napra teljesen rendbe jött a lába, nem sántított, nem is fájt neki. Ne aggódj! Nagyon hamar regenerálódik, ha jár, úgyis rendbe jön majd.
2014. márc. 10. 09:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mostmár ő is jól van:-)
2014. márc. 11. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!