Meddig tart még ez az állandó betegeskedés?
Ez ilyen sajnos. Tömd őket multivitaminnal és sok- sok gyümölccsel, zöldséggel. Plusz c-vitamin cseppek ezerrel!
Nálunk most lesz rendkívüli szülői pont a betegeskedések miatt.
Egyik tábornak az a baja, hogy állandóan hazaküldik a gyerekeket mindennel, a másiknak meg az, hogy 2 hétig otthon van a gyerkőc, egészségesen megy bölcsibe és aznap vagy másnap már újra beteg.
Az én lányom spec.az utolsó kategóriába esik, igaz ő általában 3-4 nap alatt meggyógyul és mehet újra közösségbe.
A gondozók meg azzal jönnek, hogy "ez egy egészséges közösség" .. ami kicsit vicces, mert a bölcsőde és az óvoda 1-2 éve pont nem arról szól, hogy 100%-os immunrendszerrel járnak a gyerekek a közösségbe.
Ha fejre állnak, akkor sem lesz egészséges a közösség.
Pl. az én lányomnál az első két hónapban 2-3 nap után jött ki a betegség, de akkor 39 fokos lázzal. Első két nap semmi baja nem volt látszólag, mégis fertőzött.
Még a gondozók se mondták meg róla, hogy beteg.
Nálunk pont ugyan ez zajlik október óta. Most már ott tartunk, hogy másfél hónapja nem volt oviban orvosi javaslatra. Arról nem beszélve, hogy a két kicsi is folyamatosan beteg. Én hiába adtam immunerősítőt, vitamint, kutyafülét, semmi nem használt. Most úgy néz ki, hogy még az orrmanduláját is ki kell venni, mert december óta még hallásproblémái is vannak a sorozatos fülgyulladás miatt.
Szóval nem vagytok egyedül!
Amikor a kislányom oviba ment ugyanez volt. Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk minden ovis év így kezdődik. :-)
Próbáld meg a multivitaminok mellett az aloe vera gélt is, hátha segít.
Nem lehet, hogy nem gyógyul meg teljesen (a kistestvére révén) és így rögtön könnyebben elkap mindent?
Jobbulást!
Igen, én is sejtem, hogy az idő fogja megoldani, csak az a kérdés, hogy mikor? mennyit kell még addig szenvednünk és hány munkahely bánja? Na mindegy!
Én is gondoltam az aole verás termékekre, egy próbát megér, hátha ... /o:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!