Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mik lehetnek ezek a pöttyök?

Mik lehetnek ezek a pöttyök?

Figyelt kérdés
Kisfiam combján kedd este vettem észre sok pici pöttyöt. Szerdán orvoshoz vittem, aki azt mondta nem tudja mi ez, vagy allergia vagy más, de nem fertőző. Kenegessem canestennel meg adjak neki calciumuscot. Pénteken vissza vittem, mert nem javult, sőt mégtöbb pöttye lett. Irtak neki fenistil cseppett, de még mindig semmi javulás. Csak folyton vakarózik.
2014. febr. 1. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idős? Nem használsz új mosószert, öblítőt? Mosd át a ruháit tiszta vízzel mosógépben majd vasald ki.Pamut ruhákat hord nem műszálasat? Új ételt nem vezettél be? Új szörpike, ivólé, új boltban vett gyümölcs? Nincs túl meleg nálatok és ott ér hozzá a nadrág és ott izzad ezért a legjobban? Harisnyát vagy nadrágot hord? (harisnya dörzsöli) Új tusfűrdőt nem használtok? Canesten szerintem semmire nem jó, főleg ha nem is gomba, de ha gomba lenne sem lenne jó semmire. Ha nem múlik vidd bőrgyógyászatra.
2014. febr. 1. 19:05
 2/3 A kérdező kommentje:
3,5 éves múlott. Semmi ilyen nem volt, már mindent végig vettem. A harisnyát is levettem már róla :/
2014. febr. 1. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Azóta rájöttem, hogy mitől volt. Megvettem azt az újfajta tescos törlőkendőt, és az ütötte ki
2014. febr. 9. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!