Fluimucil 100mg, mennyire erős gyógyszer?
Doktornő irta ezt fel, a 18 hónapos kislányomnak napi 2x 50 mg vagyis 1 tasak elosztva ,de annyira köhög tőle és nem jön föl neki semmi!!
Nem elég csak 1 x?
Jó ma kezdtük el az igaz!
2 éves kortól lehet csak adni ,nem lesz baja ,ugyértem nem fogja kiköpni tőle a tüdejét?
Ez pont arra való, hogy feloldja a váladékot, ezáltal az tud távozni. Ugyanolyan jellegű, mint az ACC, ami ismertebb, mint ez.
1 nap után pedig ne várj csodát.:) Majd rendbe jön tőle.
És természetes, hogy köhög közben, mivel az a lényege, hogy segítse a váladékot feloldani és távozni a lerakódott helyről. Viszont azt remélem elmondták, hogy estére ezt már nem szabad adni. És ha szükséges, akkor ez mellett estére lehet adni köhögéscsillapítót.
Ez a legjobb hurut oldó!
Lányomnak 4 éve ezt adom ha beteg, 3-4 nap alatt kigyógyul!
És e mellett éjszakára igaz hogy nem lehet köhögéscsillapítót adni?
Sinecod cseppekre gondoltam ,ez van itthon
1. vagyok.
A válaszomban olvashattad, hogy estére ez mellett lehet Sinecodot adni. Csak napközben nem.
Mivel most pont az a lényege, hogy ne fogja vissza a köhögést, hanem minden szakadjon fel és távozzon. Viszont estére lehet adni csillapítót, hogy éjszaka tudjon nyugodtan aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!