Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Fluimucil 100mg, mennyire...

Fluimucil 100mg, mennyire erős gyógyszer?

Figyelt kérdés

Doktornő irta ezt fel, a 18 hónapos kislányomnak napi 2x 50 mg vagyis 1 tasak elosztva ,de annyira köhög tőle és nem jön föl neki semmi!!

Nem elég csak 1 x?

Jó ma kezdtük el az igaz!

2 éves kortól lehet csak adni ,nem lesz baja ,ugyértem nem fogja kiköpni tőle a tüdejét?

2014. jan. 13. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez pont arra való, hogy feloldja a váladékot, ezáltal az tud távozni. Ugyanolyan jellegű, mint az ACC, ami ismertebb, mint ez.

1 nap után pedig ne várj csodát.:) Majd rendbe jön tőle.

És természetes, hogy köhög közben, mivel az a lényege, hogy segítse a váladékot feloldani és távozni a lerakódott helyről. Viszont azt remélem elmondták, hogy estére ezt már nem szabad adni. És ha szükséges, akkor ez mellett estére lehet adni köhögéscsillapítót.

2014. jan. 13. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom nem szűnő köhögésére a férjem (ő orvos) adott fluimucilt 11 hónapos korában, én is paráztam miatt, mert láttam, hogy 2 éves kortól adható, de 2 nap alatt tökéletesen meggyógyult, pedig nagyon rosszul volt. Bízz az orvosban. (A körzeti orvosunk nem ezt adta neki, később más okból - tejallergia miatt járunk a gasztróra - mondta a gasztrós gyerekorvosunk, hogy nyugodtan lehet adni kisebbeknek is.) Olyan meg nincs, hogy erős gyógyszer, helyesen és nem helyesen használt van.
2014. jan. 13. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez a legjobb hurut oldó!

Lányomnak 4 éve ezt adom ha beteg, 3-4 nap alatt kigyógyul!

2014. jan. 13. 17:38
 4/8 A kérdező kommentje:
És nem sok a 2x?
2014. jan. 13. 21:02
 5/8 A kérdező kommentje:

És e mellett éjszakára igaz hogy nem lehet köhögéscsillapítót adni?

Sinecod cseppekre gondoltam ,ez van itthon

2014. jan. 13. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

A válaszomban olvashattad, hogy estére ez mellett lehet Sinecodot adni. Csak napközben nem.

Mivel most pont az a lényege, hogy ne fogja vissza a köhögést, hanem minden szakadjon fel és távozzon. Viszont estére lehet adni csillapítót, hogy éjszaka tudjon nyugodtan aludni.

2014. jan. 14. 09:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ,bocsi csak annyira féltem a gyerekeimet ezért kérdezek iunkább 2x!
2014. jan. 14. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Hál istennek tegnap este már egyáltalán nem köhögött a kislányom!Hétfő óta szedtük a Fluimucil tényleg jó szer csak az elején nagyon megköhögteti szegénykéimet!!
2014. jan. 17. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!