Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Valami komolyabb baja lehet?

Valami komolyabb baja lehet?

Figyelt kérdés
A 6 éves kisfiamnak december elején volt egy vírusos 4 napig tartó láza. Rendbe jött,aztán karácsony fele újra belázasodott,mivel náthás lett és lett egy kis hörhurutja kapott antibiotikumot(3naposat).Valószínűleg ettől lett egy kicsi hasmenése,ami szintén elmúlt. Eltelt 4 nap és tegnap este megint lázas lett,ami ma folytatódik,hol lemegy,hol fel. Tanácstalan vagyok! A mi dokink szabadságo van,az ügyelet csak este 8-tól hívható. Lehet komolyabb a baj? Ha valakinek előfordult már ilyen,vagy hasonló mit tett? Ideges vagyok!
2014. jan. 6. 16:56
 1/1 ZsZs27 ***** válasza:
Nekem ugyan csak 2,5 évesek a gyerekek, de ők okt. 23. óta nem tudnak szegények meggyógyulni teljesen. Mivel bölcsödébe járnak, rendszeresen újra fertőződnek, azóta nem áll el az orrfolyás és a köhögés (hurutos). Amire minden orvos csak azt mondja, hogy ez van, ilyen időben ez gyakran előfordul. Az elmúlt két hetünk is betegséggel telt, egyiken az egyik, másikon a másik volt lázas. De egy héten keresztül. Persze, hogy akkor mikor nincs, csak ügyelet. Én is folyton ideges vagyok, szeretném, ha rendbe jönnének. De nem megy. Mindenesetre nekik nincs semmi "komoly" bajuk, ezt mindegyik doki megállapította, csak hát vírus, nem lehet vele mit csinálni, arra nem használ antibiotikum. Pont ma olvastam, hogy kb. 30-40 féle vírus van a levegőben, és sokan nem tudnak már hetek óta meggyógyulni. Alighanem szegény kisfiad is egyiket a másik után gyűjti be. Remélem hamarosan bejön a hideg, és nem lesz ilyen ocsmány nyirkos idő. Akkor állítólag kevesebb lesz a vírus is.
2014. jan. 7. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!