Két hónapos oltásra a babám 3 hónapos korára adtak időpontot, normális ez? Akkor már a következőt kéne kapnia, nem?
Hihetetlen az egészségügy! Két héttel előtte felhívtam őket, de nincs időpont, csak másfél hónap múlva. És akkor nem kapja meg a gyerek az oltást???
Mindezt Pesten, nem egy eldugott helyen. Ezt egyszerűen nem hiszem el! Máshol is ezt csinálják, normális ez, vagy jelentenem kéne valahol?
És egyáltalán nem lesz ez baj a gyereknek?
A kisfiam elmúlt 13 hónapos, de az 1 éves oltásokat még nem kapta meg. Beteg volt, és a doki azt mondta, hogy ne vigyem, majd csak az új évben. Azt mondta, hogy egyáltalán nem baj, ha később kapja meg.
Szerintem inkább abból lehet gond, ha túl korán kapják meg az oltásokat.
Amúgy meg szerintem is menj oda időpont nélkül, és ha hőzöngenek, akkor megmondod, hogy nem kaptál időpontot.
Nálunk nem kell kérni tanácsadásra időpontot (az oltást ott kapják meg), csak kivárni a sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!