Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kötelező oltás (ok) megtagadás...

Kötelező oltás (ok) megtagadásával kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Privátba is jöhet. Köszönöm.
2013. nov. 25. 08:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem ebben nem tudok, mert a hozzád hasonló emberek arra apellálnak, hogy mi hülyék majd beoltatjuk a gyerekeinket, így a a ti gyerekeitek egy jól átoltott társadalomban nincsenek kitéve a fertőzésveszélynek. Viszont te és a hozzád hasonlók ezt veszélyeztetitek, az agyament ideáitok miatt. Akkor majd leshetsz ha a difftériás, meg tetanuszos, gyereked halálos ágyánál ülsz. Vagy azt azért beadattad, mert nem minden oltás ördögtől való? Ha ennyit olvasol, azt is tudhatnád hogy a rezisztens baktériumok nem az oltások hanem az antibiotikumok túlzott használata miatt vannak. De gondolom te gyógyszert sem adsz a gyerekednek, dolgozzon az immunrendszer ami nincs legyengítve holmi szar védőoltások miatt. Hát hajrá!

Tudod kisebb az esélye, hogy az én gyerekem köt ki a műtőasztalon az oltás hibájából, mint hogy a tiéd betegszik le egy olyan kórokozó miatt akár egy nyaraláson, ami ellen megvédhetted volna. De te tudod. Mindenkinek saját döntése, csak sajnos az agyhártyagyulladásos gyereket senki nem kérdi meg mi lett volna jobb neki.

2013. nov. 25. 17:22
 12/24 anonim ***** válasza:
59%
Én megértem a 9-es válaszolót, hogy elszakadt nála a cérna. Én is mindig megdöbbenek azokon, akik arra apellálva, hogy mások úgyis beoltatják a gyereküket (így az ö gyereküknek sem nagyon lesz esélye elkapni bármit) hangoztatják az ostobaságaikat. Persze, nem kell beadatni a nem kötelező oltásokat, ez szívetek joga, de mi nem érthető azon, hogy valami kötelező? Az olyan pedig, aki nem adatja be a kötelezőket meg is érdemli, hogy meghurcolják.
2013. nov. 25. 17:30
 13/24 anonim ***** válasza:
2%
11-es azért ne legyél annyira biztos a mondandódban!Gyanítom egyik esetre sem láttál még példát!
2013. nov. 25. 17:40
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
Ebben tévedsz. A keresztfiam feküdt egy hétig intenzíven, kómában agyhártyagyulladás miatt. És sajnos MRSA-s hozzátartozóm is halt már meg. Én ha tehetem igyekszem ezektől megvédeni a gyerekem. Más azt tesz amit akar de ne a mi kontónkra. El lehetr menni oda ahol nem kell oltatni, és nincs vita. Itt meg ami kötelező az kötelező. Ezalól egy kivételt látok, ha egy kisgyerek allergiás az oltóanyag bármely összetevőjére, de sokszor még ez is kezelhető. Én semmi negatív hatását nem tapasztaltam egy oltásnak sem, és ismeretségi körben sem. Illetve egyetlen esetben hallottam egy ismerős rokonáról aki az influenza oltás miatt Guillam-Barré szindrómás lett, de végül felgyógyult. Minden oltásnak van kockázata, de jobb mint egy potenciálisan halálos betegség. Kérdezd meg a barátnőm apukáját, aki mozgáskorlátozott gyermekbénulás miatt, vagy a nagyimat aki 3 évesen veszítette el a gyerekét agyhártyagyulladásban, hogy vajon jó-e az oltás.
2013. nov. 25. 18:57
 15/24 anonim ***** válasza:
17%

Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy anno azért más volt a higénia, ha egyáltalán volt...

Különben meg, ha a gyermekeid be vannak minden ellen oltva, akkor nincs miért aggódnod, nemigaz? Az oltás úgyis megvédi őket....vagy félsz, hogy mégsem?

2013. nov. 26. 09:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek magánban szidni egymást, jó? És kérem, hogy aki nem tud érdemben válaszolni a kérdésemre, az ne írjon, mert ez nem egy fórum, bár kétségtelen, hogy nem kevés oldalt lehetne megtölteni a téma elemzésével. köszi.
2013. nov. 26. 13:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam olyan orvosról, aki papíron beoltja a gyereket, de a valóságban nem. Így ki van kerülve az ezzel kapcsolatos herce-hurca.
2013. dec. 16. 18:15
 18/24 anonim ***** válasza:
33%
Na, annak az orvosnak rögtön elvenném a diplomáját, az is biztos.
2013. dec. 16. 18:26
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem Magyarországon kell lakni, ennyi :/ Sok országban nincs ennyi kötelező dolog, nem csak az oltásokra gondolok.
2013. dec. 30. 21:45
 20/24 anonim ***** válasza:
33%

15-ös nagyon ostoba!

Régen nem volt higénia?amikor a nők egész nap otthon lehettek és vezették a háztartást?amikór mindent kifőztek,hipóval mostak fel?stb

Te miről beszélsz???

Amugy meg kötelező= be kell adatni és kész

2013. dec. 30. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!