Lázcsillapításban segítené tek? Ha a Nurofen nem viszi le, ugye 2 óránként lehet váltogatva adni más hatóanyagú szert (kúpot)?
Panadol+kúp egyszerre. Mindig levitte így a magas lázukat, amikor volt.
A Nurofen sosem vált be nálunk.
Levonás után 38-nál mindig igy add, és akkor nem fog felmenni 39-40-re.
2-es voltam.
először is le kell vetkőztetni, nem szabad takarni, és homlokára, ide-oda én ilyenkor kimoso popsitörlőket, és azzal borogatom, sokszor cserélgetve, de hát az ülőfürdő lenne a legjobb, de ha alszik, akkor az nehézkes!
2 óránként hát nem tudom, sztem nem lehet, de hívd fel inkább a Heim Pált ügyeletét, 264-33-14, és kérdezz rá!
Én ilyen magasnál mindig már Cataflame cseppet adok, az a fájdalmát is jobban leviszi, ilyen magasnál se a Nurofen, se a Panadol nem szokott nálunk se hatni..az csak kisebb 38fok körüli lázra jó...
Ne hagyd egyedül a szobában!
azt hallottam, hogy nem szabad váltogatni a két különböző hatású lázcsillapítot, mert sokkolja a szervezetet!
amúgy germicidet ajánlják inkább, meg az kicsit "szedál" is :) van benne nyugtató, és alszik a gyerek, az meg segíti a gyógyulást.
nagyon magas láznál lehet hűtőfürdőt alkalmazni, de az is kissé drasztikus. (mondjuk ha az kell, hogy mondjuk ne legyen lázgörcs)
amúgy magas láznál érdemes ügyeletet megkérdezni, én a szakemberekre bíznám :)
Lányom 27 hónapos és most mióta bölcsibe jár ő is folyton beteg,pont 2 hete volt mandulagyulladása,neki "csak" 38,6-ra ment fel a láza.
A doktornő lázcsillapítónak Naturlandos Suppositorium antipyreticum kúpot írt fel,mert a Germicid csak fiatalabb gyermekeknél hatásos(ő mondta)és természetesen megint antibiotikumot kapott.
Ez a kúp elég gyorsan levitte a lázát és másnap már nem is kellett beadni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!