Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Meddig normális hogy taknyos...

Meddig normális hogy taknyos meg köhög a kislányom?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete folyamatosan taknyos ,szörcsög ,köhög a 15 hónapos kislányom!

Dokinő mindig azt mondja adjam tovább amit eddig ,C vitamin, Calcimusc, d vit cseppek,estére fenistil csepp,

Tüdeje tiszta de olyan csunyán köhög hogy készvagyok tőle mert olyan ugatósan köhög hogy borzalmas,adtam már hagymateát, hársteát, ,mézzel ,stb

de ha kiszívom Nozikáját a következő negyed órában megint szörcsög,amugy étvágy jó ,kedve jó a köhögés nem zavarja láthatólag!!

Ja és folyamatosan jönnek a fogai!!

2013. nov. 2. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:

nálunk is volt ilyen időszak. én elvittem gégészhez. kapott vmi különleges orrcseppet, s rá egy hétre teljesen jól lett. szerintem nem normális,h.ennyi ideig köhög, szörcsög...

esetleg próbálkozhatsz hoemós szerekkel is, de én a gégészt javasolnám első körben.

2013. nov. 2. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Ugy volt hogy megyünk fül-orr-gégészhez ,de aztán a házidoktornő azt mondta nem látja okát hogy menjünk oda is mert nem tud mást mondani mint ő maga!
2013. nov. 2. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Az azért nem úgy van. Én már másodszor jártam úgy a fiammal, hogy a háziorvos szerint szívjuk csak az orrát, más nem kell, a gégész meg gyógyszert is adott neki, mert már a hallását veszélyeztette a pangó váladék. Kapott gyógyszert és napok alatt jobban lett.
2013. nov. 2. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
3. vagyok: Szóval, én mennék egy kört a gégészhez, inkább legyen felesleges.
2013. nov. 2. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
1.vagyok. akkor ezek szerint nemcsak mi jártunk így. én örültem,h.elvittük a gégészetre, nekünk utána szinte azonnal jobban lett a gyerkőc a hetek óta tartó orrfolyás-köhögés után.
2013. nov. 2. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Ok akkor hétfőn kérek sos időpontot!!

Köszönöm mindenkinek

2013. nov. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!