Miért szipog folyamatosan, de már beleremeg a kisfiam?
Figyelt kérdés
kisfiam 5 éves, pár napja folyamatosan, megállás nélkül szipog. Már porszívó orrszívót is elővettem, semmi sem jön szegénykémnek az orrából. Többféle orrspray-t is kipróbáltam, de már nem merem irritálni a nyálkahártyáját? Orrmanduláját tavaly májusban már kivették. Lehet, hogy allergiája van?2013. okt. 24. 22:09
1/4 anonim válasza:
Fel kéne keresni a fül-orr-gége rendelőt. Ha az nem vezet eredményre,akkor egy gyermekpszichológust-rossz beidegződés is lehet...
2/4 anonim válasza:
Nem tudja megmondani miért szipog, úgy érzi van benne valami, esetleg csiklandozza stb.? Fül orr gégészt javaslok én is. Lehet allergia, lehet a orrspray tette tönkre a nyálkahártyáját (mi dokink szerint be kéne ezeket tiltani). Valami kis kezdődő betegség esetleg adj neki aszkorbin savat hátha néhány nap alatt "kigyógyul".
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy valami belekerült az orrába?Mit mond miért szipog?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ma megyünk füll-orr-gégészetre remélem minden kiderül. Éjszaka jól aludt, estére adtam neki Kalciumot és homeopátiás valeria-nát, hogy éjjel tudjon pihenni.
2013. okt. 25. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!