Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 2 évesnek, reggel óta tartó...

2 évesnek, reggel óta tartó náthára kell valamit adni?

Figyelt kérdés
Sima átlátszó szine van. Tüsszög és utána kell orrot fújni ill. porszívózni. Ezen kívül csak teát adtam neki és tengerisós orrcseppet. Valami más kellene még? Mézet már kaphat. Valami más orrcsepp?
2013. szept. 27. 15:40
 1/4 A kérdező kommentje:

Ja, és kimennétek vele így játszótérre? Esetleg csak sétálni, hogy mégse gyerekek között legyen? Más tünete nincs és a kedve is, mint máskor.

Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de még nem volt beteg...

2013. szept. 27. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Az enyémnek is most ugyanez van. Én elvittem dokihoz, de azt mondta nem kell antibiotikum. Csak szívni kell az orrát, nekünk is tengervizes orrcseppet írt meg Nasivin orrcseppet, és c-vitamint javasolt, a Cebion-t.

Szívd az orrát + orrcsepp, és a méz is nagyon jó. Játszira is elviheted, jót tesz nekik a friss levegő.

2013. szept. 27. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a lányom beteg akkor C vitamint adok neki és kakukkfűves teás vízbe fürdetem este ( ezt itt olvastam valahol :) ) ki szoktam olyankor is vinni sétálni csak akkor nem ha lázas! jobbulást! ja orrszívás után én még nasivint cseppentek bele neki.
2013. szept. 27. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocsánat az Off-ért:)

A 3. válaszolótól kérdezném, hogy a habfürdős vízbe bele lehet önteni a kakukkfüves teát vagy jobb, ha csak sima vízbe és kb.20 perc után fürdetem le (ennyit javasolnak, hogy legyen a vízben)?

Köszönöm!

2013. szept. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!