Két és fél hónapos kislányom vérszegény, étvágytalan. A doki szerint minden etetetésnél el kell érni a 120 ml-t.60-80 ml-t szív, ha utána kínálom, vagy tápszerrel próbálkozom öklendezik. Mi lehet a baj?
Nekem kell szednem vasat. Ő folsavat kap.
6 hetes koráig heti 30 dkg-t hízott, így nem mértem minden szopit. egy-egy napot lemértem, olyankor 30-150 között mindenféle mennyiség volt. Ami most aggaszt, hogy nem éri el a 100-t sem. A napi mennyisége is elmarad az előírthoz képest. Egy hónapja volt egy lázas állapot, ami kórházban végződött, antibiotikum, egy hét kórház, de nem tudták kideríteni mi volt a baj.
6 hetes koráig heti 30 dkg-t hízott. Oké. És azóta mennyit hízik?
Ha vérszegény, akkor valóban nem lesz elég, ha csak te szedsz vasat.
Az én babám is vérszegény volt, 3 hónapos kora óta vasat szedett. Maltofer cseppeket + mellé folsavat és c-vitamin cseppeket. A folsav és a c-vitamin nagyon fontos a vas mellé, hogy az megfelelően felszívódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!