Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Melyik jobb száraz és hurutos...

Melyik jobb száraz és hurutos köhögésre egyaránt?

Figyelt kérdés
Stodal vagy az Izlandi zuzmó???
2013. júl. 22. 15:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A Stodal homeopátiás szer, tehát nincsen benne hatóanyag. Gyakorlatilag bármikor bármilyen mennyiségben "adagolható".

A zuzmókat nem ismerem, nem tudom mire való, de általánosságban elmondható az, hogy hurutos köhögésre valamilyen köptetőt kell adni (ébredés után célszerű mindig), száraz köhögésre pedig köhögés csillapítót (elalvás előtt, vagy alvás közben, ha nem tud aludni, mert annyira köhög).

Tehát a két problémára ugyanazt a szert nem tudod adni!

2013. júl. 22. 15:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nincs benne hatóanyag akkor hogy lehet árusítani???
2013. júl. 22. 15:12
 3/14 anonim ***** válasza:

Első válaszát felejtsd el.

A zúzmó kiváló száraz köhögésre, és a benne lévő zsálya miatt enyhe gyulladáscsökkentő is.

A Stodal több komponensű köhögéscsillapító, én rendszeresen használok hemeopátiás szereket, és az a tapasztalatom, hogy a Stodal a betegség legelején, vagy enyhe lefolyás esetén hatásos csak.

2013. júl. 22. 15:16
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát ezt mondom én is mindig.

De az üzlet jól ketyeg...

2013. júl. 22. 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Kedves hármas! Köszi hogy elküldtél más égtájra...

Te már utána jártál annak, hogy hogyan készülnek a homeós szerek? Mert én igen.

De ha megkérdezed bármely homeopatát, akkor ő is elmondja neked szépen, hogy a homeós szerek, ha hatnak (mert ez erősen kérdéses, a placebóval azonos szintű a sikerük statisztikailag), akkor sem a bennük levő hatóanyag miatt, hanem valami más miatt, ami erősen kétségbe vonható.

Csak tudni kell hozzá, hogy mit jelentenek a C meg D hígítások.

Nagyon szomorú, hogy az átlag felhasználónak fogalma nincs erről...

2013. júl. 22. 15:19
 6/14 A kérdező kommentje:

Kedves 3.válaszolóm nagyon köszönöm!

Én is hiszek a homeopátiában főleg mióta gyerekeim vannak!!

Csak ez a rohadt köhögés ,már minden orvosnál jártunk ,pulmonológusnál is minnden negatív nem értem egyszerüen nem értem ,most 2 hete volt arcüreggyulladásA A fiamnak és 4 napig nem majd utána megint elkezdett köhögni!!

Éjjel meg szárazan

2013. júl. 22. 15:21
 7/14 A kérdező kommentje:

Tehát akkor hiába adom akármelyik szert nem fog hatni ??

a stodalból meg akár édességként is adhatom ??

2013. júl. 22. 15:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Kb. igen.

A folyadékok cukros deszitllát vízből állnak, a golyócskák meg cukorból.

2013. júl. 22. 15:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy hat-e, az egy másik kérdés. Mert lehet hogy hat, de akkor az biztos valamilyen természetfeletti dolog, mert hatóanyagot nem tartalmaznak, tehát a hatásmechanizmus egyszerű kémiai folyamattal nem magyarázható.
2013. júl. 22. 15:33
 10/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, reggel és délután adj neki Pulsatilla C15-öst, este pedig zúzmót.
2013. júl. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!