Mitől lett ilyen aluszékony, és talán lázas?
3 hónapos a babám, és már 2 napja, szinte egész nap alszik. Eddig meg csak éjjel aludt jól, nappal szinte semennyit. Meg tudom mosolyogtatni, eszik is rendesen (anyatejes). Viszont elég meleg a feje teteje. Az arca, és a teste nem igazán.Lehet így is lázas? Éjjel kicsit melegebbnek érzem mindenhol, de eszik, alszik akkor is. Eddig a frontokra úgy reagált, hogy nyűglődött, és csak a kezemben aludt.
Mi lehet a gond? Hőmérsékletet nem mértem még.
Eddig ő is fent volt egész nap, azért furcsa.
Megmértem, 39,5 C, tehát 39 fokos, azaz lázas. Most próbáltam egy kúpot adni, de egyrészt nem tudtam rendesen ketté vágni, másrészt mikor benyomtam, kb 10 mp múlva kakilt egy nagyot.
Nemsokára hazaér a férjem, akkor megpróbáljuk majd a hűtő fürdőt.
Bocsánat, ha bután kérdezek, de első baba, és aggódok, hogy beteg lesz!
Már nem lesz...már beteg.
Van neki egy vírusos vagy egy bakteriális fertőzése. És valószínűleg azért van ilyen magas láza, mert gyulladás is lehet a szervezetében. De mindezt orvos hivatott eldönteni.
Menjetek inkább be az ügyeletre és mutassátok meg egy orvosnak és egy ilyen pici babát eszetekbe ne jusson otthon kezelgetni és várni a csodára! Ha első baba, ha nem! Mi is ezt tettük első babásak révén.
Köszönöm szépen! Akkor hívom az orvost, Ő talán megmondja, mi a teendő.
Kijön, vagy vigyem ügyeletre.
Ti vigyétek be az ügyeletre.
Ilyenért nem szoktak kimenni.
A hűtőfürdő megvolt, evett, most alszik. Ha felébred, megint megmérem a hőmérsékletét.
Köszönöm az eddigi segítségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!