Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 15 hós oltás tojás allergiások...

15 hós oltás tojás allergiásoknak hogyan?

Figyelt kérdés
Kislányom nem 100% de lehet allergiás a laktózra és a tojásra. Olvastam hogy tojásfehérjét tartalmaz. Így hogy adják be? Olvastam hogy olyan kevés van benne hogy nem lesz baja tőle, máshol azt írják fokozott elővigyázatossággal adják be, de hogyan? Kiültetnek hogy lesz-e baja tőle? Ha fullad vagy valami kap ellenanyagot vagy hogy? Amúgy ekcémás a lányom ezért gyanakodnak erre, gasztrósnál is voltunk, csak kísérletezget a tápszerekkel, vérvételt nem csinál, elvileg azért mert adhat fals pozitív és fals negatív eredményt is.

2013. máj. 29. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam, hogy van olyan oltóanyag, amiben nincsen, épp ezért kell korábban bevezetni a tojást, hogy tudja az ember. De szólni kell előre, mert meg kell rendelni.

Ezt mondjuk egy olyan csajszi írta, aki Angliában él, abban a témában, hogy ott már 9 hónaposan be kell vezetni a tojásfehérjét, mert 12 hónaposan kapják az MMR-t.

Szóval szerintem kérdezz utána a dokitoknál!

2013. jún. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!