Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Éjszakai lázmérés egyévesnél...

Éjszakai lázmérés egyévesnél peluskibontás nélkül?

Figyelt kérdés
Próbáltam füllázmérőt, nagyon alámér, próbáltam no contactost, egy darabig kb. oké volt, elemcsere óta használhatatlan (tegnap éjjel 36,3 és 38,4 között mindent mutatott). Van valami tuti tippetek, hogy egy biztos értékért ne kelljen felébresztenem?
2013. máj. 21. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Lázmonitor, este pelusra csipteted egész éjszaka folyamat méri a testhőt, tized pontossággal, ha emelkedni kezd csipogással jelzi. 3000 Ft

Nem értem 2013-ba még miért kell bármit is egy védtelen,tehetetlen gyerekbe beledugdosni????

2013. máj. 21. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:

A tippet köszi, megnézem, mi az, még nem hallottam róla. És össze is hasonlítottad popsiméréssel, hogy pontos-e?

A válaszod másik része: minden orvos, szakkönyv, szakértői portál szerint a popsiban mérés ad pontos eredményt az ilyen piciknél, én se örülök neki, hogy be kell bármit is dugnom a popsijába, de az eddig próbált alternatív módok egyike sem működött (ismerősöm a cumilázmérőval próbálkozott, az sem), és szerintem fontosabb egy magas lázat csillapítani, tehát tudni, hogy magas, mint az, hogy amikor beteg, néhány óránként bedugok egy lázmérőt a popsijába.

2013. máj. 21. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
orvos vagyok, pontosak a gyógyászati segédeszközök.
2013. máj. 21. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
egyébként 38 fok felett teljesen mindegy mennyit mutat, 38.2 vagy 38.9 ,már csillapítani kell
2013. máj. 21. 15:21
 5/5 anonim válasza:
Őszintén szólva én még nemvagyok 18, de miért nem használsz hónalj alá tehető higanyosat? Mi mai napig azt használjuk, semmi baj nincs vele, pontos, csak figyelni kell ne ejtsd le.(vagy a kicsi). Szüleidnek biztos van még otthon, kérd el tőlük.
2013. máj. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!