Éjszakai lázmérés egyévesnél peluskibontás nélkül?
Lázmonitor, este pelusra csipteted egész éjszaka folyamat méri a testhőt, tized pontossággal, ha emelkedni kezd csipogással jelzi. 3000 Ft
Nem értem 2013-ba még miért kell bármit is egy védtelen,tehetetlen gyerekbe beledugdosni????
A tippet köszi, megnézem, mi az, még nem hallottam róla. És össze is hasonlítottad popsiméréssel, hogy pontos-e?
A válaszod másik része: minden orvos, szakkönyv, szakértői portál szerint a popsiban mérés ad pontos eredményt az ilyen piciknél, én se örülök neki, hogy be kell bármit is dugnom a popsijába, de az eddig próbált alternatív módok egyike sem működött (ismerősöm a cumilázmérőval próbálkozott, az sem), és szerintem fontosabb egy magas lázat csillapítani, tehát tudni, hogy magas, mint az, hogy amikor beteg, néhány óránként bedugok egy lázmérőt a popsijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!