Miért kell betegen bevinni a gyereket a bölcsibe?
Persze nem arról van szó amikor még csak lappang a gyerekben a betegség és nincsen még látható tünete hanem arról hogy a gyerek annyira köhög hogy ne tudják elaltatni és a szülő még ekkor sem kapcsol!!!Sőt amikor azt mondja a gondozó hogy Anyuka,ugye tudja hogy csak egészséges gyereket lehet behozni???!!!És még mindig nem kapcsol!
Az én gyerekem meg nem műthető(körülmetélés)mert elkapja....
Utolsó!
Pont erről beszélek.Nem mondhatja senki hogy nem vagyok megértő mert én is dolgozó anyuka vagyok egy 2és fél évesel de akkor sem vinném be taknyosan a gyerekemet.
A mi bölcsinkbe már akkor sem szabad vinni a gyereket ha folyik az orra(Budapest)
13-as!
Én értem mit mondasz,kirúgják és megis teszik,tudom,de akkor rúgjanak ki engem is?!
Megértelek de jobb 1 kirúgott anyuka mint 10 nem?
Szia.
Ez egy nagyon jó kérdés és nálunk is éppen aktuális.Kisfiam szeptember 10-én kezdte a bölcsit egy hétet ment utána itthon volt,belázasodott foéyt az orra.A héten két napot ment,kedd délután vissszavittem az orvoshoz nézze meg mert eléggé köhögott.Akkor vettem észre rajta,h kiütései vannak ami első ránnézésre valami csipésnek tünt.Másnap reggel még több volt rajta igy ismét az orvoshoz mentünk.Bárányhimlő gyanuval maradt itthon.Ma mentünk megint vissza és ma derült ki,hogy tényleg báráníhimlős.Na és itt jön a kérdés,hogy honnan is kapta??!A bölcsibe állitólag nem volt na de majd most elvileg az én fiam álltal lehet,hogy lesz.Kellemetlen ez számomra de már nemtudok mit csinálni vele.És itt jegyzem meg okt 10-én dolgoznom kell menni.A gyerek még nincs rendessen beszokva a bölcsibe.Ha teljessen egyedül kellene megoldanom akkor muszály lenne bármi áron valhogy vinni.Mi a szüleimmel éünk igy megoldjuk.De nagyon sokan vannak akiknek gondot okoz az ha beteg a gyerek,Sajos ilyen ez a mai világ!!!!!:(
"Megértelek de jobb 1 kirúgott anyuka mint 10 nem?"
Végülis sok mindenben egyetértek veled, kérdező. De ez a mondatod elég gáz volt. Igazi "k.rvára nem érdekel más" stílus.
Az ikreim szeptember 10 óta járnak bölcsibe, azóta a lányom már 6 napot hiányzott, sőt a kórházat is megjártuk. Egy hetet volt, és holnaptól megint nem megy, mert 39 fokos láza van megint.
Úgy lett először beteg a lányom, hogy egy náthás kisfiúval játszott már első nap, 3. napra már ő is tiszta takony volt.
Illetve most is van bent láztalan, köhögős gyerek. Valszeg megint onnan hozta haza.
De nálunk is lehet vinni a gyereket ha nincs láza. És ezt a szülők (én is) kihasználják, mert féltik az állásukat.
Nemcsak te félted az állásodat, és azért, hogy téged ne rúgjanak ki, más sem fogja magát kirúgatni.
Ilyen kib.szot sz.r világot élünk.
Majd ha biztonságban érzem az állásomat, akkor minden köhintésre itthon maradok a gyerekekkel. Addig viszont...
Az hogy sz@r világot élünk,ne haragudjatok de nem kifogás.
Meg kell oldani a gyerek elhelyezését,és tekintettel lenni a többiekre.
Attól még hogy sokan idióták,nem kell nekünk is annak lenni...
"Megértelek de jobb 1 kirúgott anyuka mint 10 nem?"
Megnéznélek, hogy ugyanezt mondanád-e akkor, ha te lennél az az 1 kirúgott anyuka a 10 helyett.
Egyébként a bölcsődei dolgozók is azt szeretik, ha nem viszik be a szülők a gyereket, tök mindegy, hogy bete-ge vagy más okból. Hiszen akkor kevesebb gyerekkel kell foglalkozniuk, ami kevesebb munkával jár. Úgyhogy még örülhetnek is az anyukák, hogy ha nem lázas a gyerek, csak köhög, akkor megengedik a gondozók, hogy bemenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!