Influenza. Ennyire nehezen viseli más kisgyerekei is?
Figyelt kérdés
Hétfő óta kűzd influenzával a 4 éves kislányunk. Azóta is étvágytalan, bágyadt, rosszkedvű nagyon csúnyán köhög és rendszerint kora este jön elő a láz (38 C feletti). A körzeti orvos semmit nem írt fel. Most elvittük ügyeletre, de ott én kaptam ki, hogy most már tömjem meg és itassam, mert látszódott már a dehidratáltság. Én próbáltam, de semmi nem esik jól neki. Van akinél hasonló a probléma? Mit tudtatok csinálni és meddig tartott ez a cifra betegség?tegnapelőtt 19:46
1/3 anonim 

válasza:

Nálunk egyedül én viseltem rosszul. Az 5 éves (majdnem 6) 3 nap láz plusz pár nap orrfolyással túl volt rajta. A 9 évesen két hullámmal ment át. Lázasodott 4 napig, majd jól volt 1 napig, majd újra láz és fulladó köhögés. 1,5 hét volt. Én 4 hete vagyok beteg. Ebből 1 hét láz (40+), teljes levertség, torokfájás, utána takonykór, köhögés és még most se vagyok egészséges. Tesztelték influenza+covid egyszerre.
2/3 anonim 

válasza:

3 hètig tartott..
1 hètig minden gyereknek 39 volt a làza(4 gyerek), nekem is ìgy, fèrjemnek is eddig tartot, de a magas làz nèlkül.
Aztán felülfertőződtünk bacira..
Akkor indult az antibiotikum..
Én se főzni, se mosni se a mosogatògèpet kipakolni napokig nem tudtam..fèrj se..
Rendeltük az ebèdet
6 emberre 40 deka kenyèr 4 napig volt elég..
Szòval èletem legdurvàbb köre volt..
A covid, amit 2-szer is elkaptam( ès a család is), ehhez kèpest semmmi sem volt.
3/3 anonim 

válasza:

A lányom 4 éves lesz, 4 napig folyamatosan lázas volt, első napon kb. egész nap feküdt, pedig ez nagyon nem rá vall. Savós fülgyulladása lett, végül az antibiotikumot megúszta, de annyira gallyra vágta az immunrendszerét, hogy 3 nap ovi után egy sima felső légúti vírussal még 3 napig lázas lett, itthon volt egy hetet, aztán összeszedte a hányós vírust is. Csak húslevest evett, szinte semmit nem kívánt. Konkrét terápia nem volt, vitaminokat kapta, meg mivel neki hajlama van a fülgyulladásra, Nasivint és a Mometason orrsprayt fújtuk, meg az Izlandi zuzmó szirup bevált köhögés ellen, ha még az elején elkezdjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!