Ez hatásos lehet?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a NeoTuss pronatural sziruprol? Kislányom 3eves elkezdett vegyesen köhögni. Természetesen elvittem orvoshoz aki megvizsgálta,de írni nem írt fel semmit mondta,vegyek neki.Gyógyszertárba ezt ajánlották+kenem a mellkasát és a hátát a neki való balzsammal.
tegnapelőtt 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
3 lányom van, rengeteg mindent próbáltam. Nekünk ez volt az egyetlen ami bevált. Én csak ajánlani tudom.
tegnapelőtt 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

A hivatalos nemzetközi ajánlás nem is javasol semmiféle köptetőt 6éves kor alatt. Mivel a betegséget nem gyorsítja meg és egy egészséges ember fel tudja köhögni,ami nem oda való.

Nyilván drága,és mostanság nagyon promózott,ezért javasolták.

Ajánlom elolvasni Dr. Tordas Dániel bejegyzését a köptetőkről,és Dr. Korausz Etelka bejegyzését a köhögésről. Mindegyik Facebookon visszakereshető.

tegnapelőtt 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2#

Ez gyógynövény kivonat elsősorban, mézzel. Nem köptető, hanem csillapító, viszont oldja is.

Nekünk éjjel nagy segítség, nem ugatnak a köhögéstől, így normálisan tudnak aludni

tegnapelőtt 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is bevált. Sőt, én is kipróbáltam, és jó. Nem azt mondom, hogy csodaszer, de segít.
tegnap 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!