Felétek az általános iskolában most mennyire jellemző a hànyás-hasmenés vírus?
Figyelt kérdés
Írjàtok meg lègyszi melyik megyéből vagytok.szept. 12. 19:05
1/10 anonim válasza:
Tegnapra 4 gyerek dőlt ki ezzel a fiam osztályából.
2/10 anonim válasza:
H-B.
Nálunk most aktuális, de csak az ovis dőlt ki, az iskolás nem kapta el, pedig az ő osztályában is volt. Nekem meg gyomorhurutom lett tőle.
3/10 anonim válasza:
Ovi, nálunk augusztus huszadika után robbant be. Most kezd lecsengeni.
4/10 anonim válasza:
A gyerekeim iskolájában nem tudok róla, hogy lenne. 1-1 hiányzó van (bár azt nem tudom velük mi van)
Szabolcs
5/10 anonim válasza:
Hajdú-Bihar, nem jellemző. Más betegség viszont van, ami miatt a héten félosztályok, meg több pedagógus sem jött. De nyugi, nem fosós-hányós.
6/10 anonim válasza:
Se az oviban, se a suliban nincs még vírus. Nem is volt hiányzó ezalatt a 2 hétben, mióta elkezdődött a tanév.
Bölcsiben volt múlthéten, egy kedves anyuka behozta a gyerekét egész hétvégés hányás-fosás után hétfőn reggel, abból a csoportból kedden SENKI ! nem ment. A miénkben pedig 3an voltak kedd délután. Nem is vittem másnaptól. Hál’ isten nem kapta el….
8/10 anonim válasza:
Pest megye, az oviban volt 2 gyerkőc múlt héten, de nem terjedt tovább, az iskolából még nem hiányzott idén senki a lányom osztályából.
9/10 anonim válasza:
Most hoztam el az iskolából a harmadikost. Falfehér és megy a hasa.
Hajdú-Bihar
10/10 anonim válasza:
Jász-Nagykun, semennyire, inkább a köhögős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!