Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi ez a nem múló bőrtünet?

Mi ez a nem múló bőrtünet?

Figyelt kérdés
[link]
szept. 10. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gomba
szept. 10. 17:10
 2/11 A kérdező kommentje:
De ugyanolyan 3 hónapja és kijött hasonló. Akkor is lehet az?
szept. 10. 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne, napgomba, lesz ezer is, ha nem kezelitek.
szept. 10. 17:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Létezik hogy a gyerekorvos ezt nem ismerte fel? Nem hitetlekendi akarok, épp ellenkezőleg, örülnék, ha meglenne az ok.
szept. 10. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Canesten krémmel vagy Lamisil sprével fújd le, vagy Nizoral samponnal bekened 5 percre, aztán zuhany. Ha segít, gomba volt.
szept. 10. 17:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszi!
szept. 10. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem írtál privátban. Írtam a másik kérdésedhez. Több folt is van? Amúgy itt nem gondolom, hogy bárki bőrgyógyász lenne. Ne a válaszok alapján kezeld! Mi is vidékről mentünk fel Pestre, mert mindenki tippelt és kezelték össze-vissza a kislányunkat.
szept. 10. 22:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, előjött egy másik is pár napja. Írtam neked a másikhoz.
szept. 10. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nekünk is gombára kezelték először, de nem használt. Aztán ekcémára kezelték. Az se vált be. Utána jött az ótvar ötlete, hogy szülészeten szedte össze. Ótvar se jött be. Meguntuk, hogy kiadtuk a sok pénz orvosokra és mindenki csak tippelt. Mi így kerültünk Pestre, neten találtam. A doktornő egy pillanat alatt biztosra mondta, hogy mik ezek a foltok. Messze lakunk mi is Pesttől, de megérte. Küldtem még képet a másik kérdésedhez.
szept. 11. 15:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, nálunk evés után piros lett a folt és egy hólyag lett a közepén. Lehet, hogy allergia?

Jövő héten megyünk még egy orvoshoz komolyabb orvos előtt

szept. 11. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!