Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisfiam mar 2 napja lazas, mi...

Kisfiam mar 2 napja lazas, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kisfiam lazas, de semmilyen mas tunete nincs. Voltunk orvosnal, o azt mondta varjunk, ha nem javul, penteken menjunk vissza.

38,5-38,7 korul van a laza, ha nem kap lazcsillapitot.

Letezik olyan betegseg, ami csak lazzal jar? Tenyleg semmilyen mas tunete nincs, nem piros a torka, nincs megfazva stb.

A laz ellenere a kedve sem olyan rossz, picit sirosabb, de amugy jatszik,eszik,iszik, rohangal.

szept. 5. 07:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk valószínűleg a 3 napos láz volt ilyen. A fiam is jókedvű volt, más tünetet a doktornő sem talált, esetleg egy nagyon enyhe hasmenés volt, de nála amúgy sem ritka a naponta többszöri, lágyabb széklet, szóval ez nem tuti, hogy emiatt volt.

Aztán a 3. napon elkezdtek megjelenni a kiütések, amik kb. abban a sorrendben kezdtek halványulni is, ahogy megjelentek, olyan 1-1,5 nap múlva.

A kiütésekig mi sem tudtuk, hogy mi lehetett ez...

szept. 5. 08:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is erre gondolok, mint az 1es. 3-4nap magas láz után, plusz semmi más tünet, megjelennek a testén a kiütések, ekkor már nincs láza. Nagyon rossz, hogy addig nem tudod, hogy most mi van... Kitartás!
szept. 5. 08:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszi! Nem is tudtam hogy letezik ilyen betegseg.

Meg nem volt beteg, 16 honapos, ezert is remiszto, mert nem vagyok hozzaszokva 😅

szept. 5. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
+1 három napos láz, ahogy jön úgy megy.
szept. 5. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Bármi, az is lehet, hogy csak 2 nap múlva lesz piros a torka. Nálunk a csak láz, húgyúti fertőzés szokott lenni, mindig viszek vizeletmintát és megnézik, de már volt többször, azért vagyok ilyen rutinos. Lehet 3 napos láz is.
szept. 5. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:

2es vagyok, igen a herpesz vírus egyik fajtája okoz ilyet.

De amúgy nálunk is volt már, hogy 3 napig lázas volt, 4.nap orvoshoz vittem, hogy nem kell e antibiotikum, végül azbap már lázas se volt, aztán se kiütés se semmi más tünet, már teljesen jol volt.

szept. 5. 13:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Vizeletet nem neztek neki, ha nem mulik a laz es vissza kell menni, akkor holnap fognak.

Amugy sajnos egyszer mar volt egy hugyuti fertozese, viszont erdekes modon nem volt lazas, de olyan levert volt es szuros szagu volt a pisi, ezek voltak a tunetei. Most ez nincs, de persze gondolom nem zarja ki.

szept. 5. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
A húgyúti fertőzés változó tünetekkel jár. Az elsőnél lányomnak se volt láza, csak nem evett semmit, aluszekony volt (babakorban). Aztán 3 évesen láz, hányas, étvágytalanság, most 7 évesen láz, étvágytalanság, de pl. soha nem fájt neki a pisilés, ami az egyik tünet lenne.
szept. 5. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!