Kisfiam mar 2 napja lazas, mi lehet ez?
Sziasztok! Kisfiam lazas, de semmilyen mas tunete nincs. Voltunk orvosnal, o azt mondta varjunk, ha nem javul, penteken menjunk vissza.
38,5-38,7 korul van a laza, ha nem kap lazcsillapitot.
Letezik olyan betegseg, ami csak lazzal jar? Tenyleg semmilyen mas tunete nincs, nem piros a torka, nincs megfazva stb.
A laz ellenere a kedve sem olyan rossz, picit sirosabb, de amugy jatszik,eszik,iszik, rohangal.
Nekünk valószínűleg a 3 napos láz volt ilyen. A fiam is jókedvű volt, más tünetet a doktornő sem talált, esetleg egy nagyon enyhe hasmenés volt, de nála amúgy sem ritka a naponta többszöri, lágyabb széklet, szóval ez nem tuti, hogy emiatt volt.
Aztán a 3. napon elkezdtek megjelenni a kiütések, amik kb. abban a sorrendben kezdtek halványulni is, ahogy megjelentek, olyan 1-1,5 nap múlva.
A kiütésekig mi sem tudtuk, hogy mi lehetett ez...
Koszi! Nem is tudtam hogy letezik ilyen betegseg.
Meg nem volt beteg, 16 honapos, ezert is remiszto, mert nem vagyok hozzaszokva 😅
2es vagyok, igen a herpesz vírus egyik fajtája okoz ilyet.
De amúgy nálunk is volt már, hogy 3 napig lázas volt, 4.nap orvoshoz vittem, hogy nem kell e antibiotikum, végül azbap már lázas se volt, aztán se kiütés se semmi más tünet, már teljesen jol volt.
Vizeletet nem neztek neki, ha nem mulik a laz es vissza kell menni, akkor holnap fognak.
Amugy sajnos egyszer mar volt egy hugyuti fertozese, viszont erdekes modon nem volt lazas, de olyan levert volt es szuros szagu volt a pisi, ezek voltak a tunetei. Most ez nincs, de persze gondolom nem zarja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!