18 hónapos oltás után meddig lehet lázas a gyermek?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt kapta meg, délutánra belázasodott, adtam neki nurofent, az levitte hajnalban és reggel is volt láza (popsiba 38,5). Amúgy nem látszik nagyon rajta, nevetgél, vidám, jókedvű. Meddig tarthat a láz? Még egy oltástól sem volt semmi baja :(aug. 27. 08:03
1/5 anonim válasza:
Mi most vagyunk túl a 5hós oltáson (2.oltás) első oltásnál semmi gond nem volt, de ezt jol megszenvedtuk. 2 napig láz, 1 napig hőemelkedes. Sírt, rossz kedve volt. Meg most is nyűgös pedig mar eltelt par nap de lehet a fogatol most nem tudom. A legmagasabb laz amit mertem 39,4 volt. Kúpoztam, fürdettem. Orvos ezt ajánlotta. 3napig is tarthat nekem úgy mondta. Ha tovább tart orvos vagy ügyelet.
2/5 anonim válasza:
2 napig normalis az oltas utani laz, utana mar gyanus, hogy masrol van szo (kiveve az MMR, az elegge mashogy mukodik). De ha jol erzi magat, nem kell lazat csillapitani, hagyd jatszani.
3/5 anonim válasza:
Teljesen gyerekfüggő, hogy meddig tart a mellèkhatás.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, tegnap este már túl voltunk rajta, nem volt láza sem már :)
aug. 28. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!