Lehet aközött összefüggés, hogy a 3 éves gyerekem szája belül kifehéredett és neheze kakil? (a doki azt mondta olyan mintha gomba lenne, de nem egyértelmű a száján. Kapott ecsetelőt szémen elmúlt. 2 napja nem kezelem újra belobbant és ismét
Figyelt kérdés
kaka baj van)2024. aug. 6. 18:24
2/4 anonim válasza:
Egy fertőzést a tünetmentes állapot után tovább kell még kezelni pár napig. Biztos túl hamar hagytad abba a krémet. A székrekedése csak most jelentkezett, vagy már korábban is probléma volt?
3/4 A kérdező kommentje:
Székletvisszatartással küzdünk már egy ideje, néha néha előjön. A csavar hogy folyamatosan kapja a dulcosoftot és így is visszatartja
2024. aug. 6. 19:56
4/4 anonim válasza:
Újra a 2-es vagyok. Nem véletlenül kérdeztem rá. Van egy 18 éves fiam. Két és fél éves korában került le róla a pelenka. Addig semmi gondunk nem volt. Utána, bár soha egy szóval nem eröltettük a bilit, kialakult nála egy székrekedés. Hol jobban, hol kevésbbé. Kb három évig küzdöttünk a problémával. Többször kellett orvoshoz is vinni. Volt, hogy a beöntés sem segített. A dulcosoft nem tudom, hogy micsoda, abban az időben ezt még nem ajánlották. Amit hashajtóként ajánlottak (laevolac) semmit sem ért. Napi szintű küzdelem volt. Ha már nagyon rossz volt a helyzet szennateát adtam neki, attól meg hasmenése lett. Pszichés hátterű volt a dolog. Aztán egyszer karácsony előtt vettem egy adventi naptárt. Nagyon tetszett neki, de azt mondtam, hogy sajnos nem nyithatja ki és nem ehet csokit, mert aki nem tud kakilni, annak nem szabad. Öt percen belül meg volt az "eredmény". Mire eljött a karácsony és kiürült a naptár már minden rendben volt. Szerintem a szájában lévő problémának és a székrekedésnek nincs köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!