Most akkor mi igaz?
Figyelt kérdés
Lányomat majd orrmandula vizsgálatra utalták, és itt sok helyen azt olvastam hogy ezt orron keresztül nézik meg műszerrel. Viszont ismerősöktől meg azt hallottam hogy kézzel nyúlnak fel szájon át. Most akkor melyik?júl. 29. 16:37
1/7 anonim válasza:
Belenéznek az orrába, de az nem fáj, semmi.
2/7 anonim válasza:
Mekkora? Nekem kétszer vették ki az orrmandulám. 5 évesen csak belenéztek az orromon keresztül, 15 évesen viszont ledugtak egy kamerát az orromon, és azzal nézték.
3/7 A kérdező kommentje:
4 éves
júl. 29. 17:49
4/7 anonim válasza:
4 éves az enyém is, jövő pénteken lesz orrmandulaműtétje. Az elmúlt szeonban nézték egy párszor - csak belekukkantottak az orrába. (1-es voltam)
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy a garatmandulát nézik szájon át?
júl. 29. 19:49
7/7 anonim válasza:
Orron át is nézik.
De minden esetben szájon át veszik ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!