Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Oltás után kiütés a bőrön....

Oltás után kiütés a bőrön. Tegnap kapta a kisfiam a Hepatitis védőoltást, combba. Ma estére 3 pötty van a mellkasán. Lehet ez kiütés, vagy inkább csípés? A kedve jó. Gondoltam csípés, de beugrott a tegnapi oltás. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2024. jún. 4. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Sajnálom. De így nem lehet akkor sem beszélni. Amúgy mennyire vészes a testvéred autizmusa? Megterheli a családodat?
2024. júl. 10. 23:36
 12/17 anonim ***** válasza:

11, engem nem izgat mások véleménye arról, hogyan beszélek.

Középsúlyos autista, bentlakásos otthonban él, dolgozik az alapítványnál grafikusként. Nem beszél, ez nyilván megnehezíti a dolgot, de az ember megszokja, hogy havonta-kéthavonta egyszer láthatja, mert minden találkozás vagy apró eltérés a napirendben kizökkenti és tönkreteszi az életet számára napokra. Gyógyszerekkel nem akarjuk tömetni, mert feleslegesen nem kell leszedálni mindenkit, inkább nyugalom kell neki és állandóság. Gyerekkoromban ez nem volt meg, akkor pokol volt vele az élet, mert minden éjjel visított órákon át, ok nélkül. Gondolhatod, 28 éve nem aludtam végig egy éjszakàt sem, mert ehhez szokott hozzá a szervezetem.

2024. júl. 11. 09:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Én kérek akkor elnézést tőled. Borzasztó lehetett/lehet. És igazán nagyon sajnálom.
2024. júl. 11. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem a ti hibátok, de amúgy senkié sem. Viszont gyerekek százezrei halnak meg a mai napig azért, mert nincs mindenhol védőoltás. Ez kissé cseszi az ember agyát.

Hogy áll a kisfiad, kérdező?

2024. júl. 11. 10:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére elmúlt neki. Nem csípés volt, de másnap reggelre már helye se volt a pöttyöknek. Szóval minden rendben, szerencsére. Nem hiszek különben, hogy a védőoltástól lett volna. Lehet csak valami irritálta a kis bőrét.
2024. júl. 11. 10:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy a meleg is okozza, iszonyú ez a hőingadozás. Az én kislányom ma 2 napos, melegpöttyös kb az összes baba itt az osztályon. Borzalmasan meleg van.
2024. júl. 11. 11:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Pfuu. Szörnyű. Nekünk is, nemhogy nekik.
2024. júl. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!