Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szoktatok szabadságot tartalék...

Szoktatok szabadságot tartalékolni a várható bölcsis, ovis betegségekre?

Figyelt kérdés
Vagy érdemes e egyáltalán, mivel a fiam szeptemberben kezdi várhatóan a bölcsit, ezért így készülve előre is erre az opcióra.
máj. 21. 13:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10 azzal az az undorító, hogy mindenki bemegy betegen is dolgozni pl.
máj. 21. 14:13
 12/23 anonim ***** válasza:
34%

Kerdezo!

A kommentelo azt nehezményezte, hogy nem kap jelenléti bónuszt, amikor nincs jelen. Felnőtt ember majd eldonti, megy e betegen dolgozni, vagy sem

máj. 21. 14:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig táppénzre megyek. Nálunk az első 1 év katasztrófa volt. 1 hét bölcsi, 1-2 hét betegség, még nyáron is. Sajnos a többiek is hasonlóan vannak.
máj. 21. 14:18
 14/23 anonim ***** válasza:
13%
Iskolas mar az enyem, de eddig soha egy percet nem hianyzott betegseg miatt sem az ovodabol, sem az iskolabol ( kulfold, itt nincs az a tomenytelen hianyzas, mint nalatok, nem betegesek ).
máj. 21. 14:27
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem is tudnék szabit kivenni.Az nem úgy működik,mint a TP,hogy szólok reggel,hogy nem megyek,szabin vagyok.Azt előre kell bejelenteni minimum egy héttel(nálunk előző hónap 21-ig,mert 23-án megkapjuk a következő havi beosztást,és úgy kell menni dolgozni).Mindig tp-re megyek vagy én,vagy az apja.Amúgy pedig a szavadszágoddal nem te rendelkezel,csak bizonyos részével.Eleve részarányosan lehet kivenni is,tehát nem működik úgy,hogy fél évig nem veszek ki semmit,majd kivesszük egy hónapot.Ki is kell adni részarányosan, illetve többet nem lehet előre kivenni.
máj. 21. 14:28
 16/23 anonim ***** válasza:
39%
12# De ezzel azt is érti, hogy más se kap, ha beteg lesz, akinek nincs gyereke. :D Ha még is kap más, akkor betegen megy be, ami hányinger valahol, orrba kéne csapni az olyat.
máj. 21. 14:33
 17/23 anonim ***** válasza:
43%

16!

Akkor megegyszer: ha jelenléti bónusz a neve, nyilván annak jár, aki jelen van. Ha nincs jelen, mert nyaral/beteg/beteg a gyereke/szabadságon van/akármi, akkor nem jár. Ha egy felnőtt beteg, el tudja dönteni, mennyire beteg, tud e dolgozni, vagy sem. Nem minden betegség fertőző, sok meg akkor már fertőző, amikor még nem érzi az ember. Lehet orrba vágni a melletted ülőt a buszon, vagy a kasszába előtted állót, a postást, a szomszédot: bármelyikük lehet beteg és elkaphatod attol is. A gyereknek alapvetően két szülője van, gyakran vannak naygszulei, létezik bébiszitter, tehát ha akkora összeg a jelenléti bónusz, nem kell otthon maradnia a gyerekkel.

máj. 21. 14:40
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

17# Ha a kollegám bejön lázasan, majd azt viszem haza a családnak, akkor igen orrba verem. :) Azt pedig majd én döntöm el. A buszon nem fogom és máshol, de aki ennyire tiszteletlen egy munkahelyen. Bemehetnék én is köhögve, lázasan, betegen, de nem cseszek ki mással. Te meg orvosi diploma és mintavétel nélkül is tudod nyilván mi fertőz és mi nem. Na de ez off. Nem megyek bele jobban. És sajnos nem, sok felnőtt nem tudja eldönteni, sajnos látható. :D

Kérdező, én is tp, ha beteg, nem tartalékolok erre. Szabit nálunk sem adnak betegségnél hirtelen, de az is igaz, nálunk a szabit előre kell egy hónappal jelezni a beosztás miatt.

máj. 21. 15:12
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

"Ha a kollegám bejön lázasan, majd azt viszem haza a családnak, akkor igen orrba verem. :)"

Remélem feljelent érte.

"Te meg orvosi diploma és mintavétel nélkül is tudod nyilván mi fertőz és mi nem"

Nem, nyilván nem tudom, ahogy te sem. Vegyél be egy Frontint, kicsit ideges vagy

máj. 21. 15:15
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
19# szerintem inkább te vegyél be. :D Mert röhögtetsz maximum. Egyébként én se fogom tudni, ezért se fogok bemenni olyan állapotban.
máj. 21. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!