Szoktatok szabadságot tartalékolni a várható bölcsis, ovis betegségekre?
Kerdezo!
A kommentelo azt nehezményezte, hogy nem kap jelenléti bónuszt, amikor nincs jelen. Felnőtt ember majd eldonti, megy e betegen dolgozni, vagy sem
16!
Akkor megegyszer: ha jelenléti bónusz a neve, nyilván annak jár, aki jelen van. Ha nincs jelen, mert nyaral/beteg/beteg a gyereke/szabadságon van/akármi, akkor nem jár. Ha egy felnőtt beteg, el tudja dönteni, mennyire beteg, tud e dolgozni, vagy sem. Nem minden betegség fertőző, sok meg akkor már fertőző, amikor még nem érzi az ember. Lehet orrba vágni a melletted ülőt a buszon, vagy a kasszába előtted állót, a postást, a szomszédot: bármelyikük lehet beteg és elkaphatod attol is. A gyereknek alapvetően két szülője van, gyakran vannak naygszulei, létezik bébiszitter, tehát ha akkora összeg a jelenléti bónusz, nem kell otthon maradnia a gyerekkel.
17# Ha a kollegám bejön lázasan, majd azt viszem haza a családnak, akkor igen orrba verem. :) Azt pedig majd én döntöm el. A buszon nem fogom és máshol, de aki ennyire tiszteletlen egy munkahelyen. Bemehetnék én is köhögve, lázasan, betegen, de nem cseszek ki mással. Te meg orvosi diploma és mintavétel nélkül is tudod nyilván mi fertőz és mi nem. Na de ez off. Nem megyek bele jobban. És sajnos nem, sok felnőtt nem tudja eldönteni, sajnos látható. :D
Kérdező, én is tp, ha beteg, nem tartalékolok erre. Szabit nálunk sem adnak betegségnél hirtelen, de az is igaz, nálunk a szabit előre kell egy hónappal jelezni a beosztás miatt.
"Ha a kollegám bejön lázasan, majd azt viszem haza a családnak, akkor igen orrba verem. :)"
Remélem feljelent érte.
"Te meg orvosi diploma és mintavétel nélkül is tudod nyilván mi fertőz és mi nem"
Nem, nyilván nem tudom, ahogy te sem. Vegyél be egy Frontint, kicsit ideges vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!