Golflabda meretu “csomo”?
Sziasztok! Kisfiamnak ma este vettem eszre, hogy a nyakan kozepen minden erolkodeskor es siraskor egy golflabda meretu csomo szeruseg latszik. Meg vagyunk remulve, holnap orvos termeszetesen.
Erdekes az, hogy alapbol ha megtapogatom neki azt a reszt, nem erzek semmit, szoval semmikeppen se kemeny, hanem puha lehet es csak akkor latszik neki, ha sir vagy erolkodik (pl kakilasnal). Maskepp nem.
Jart mar valaki igy? Nyilvan a legrosszabbra gondol az ember ilyenkor. De ha esetleg rosszindulatu daganat, mas tunete nem lenne? Nincs laza, nem aluszekony, nincs egyeb baja.
Nyilvanvaloan tudom, hogy itt senki nem orvos, inkabb tapasztalatok erdekelnenek hatha jart mar valaki igy es mi volt a csomo oka.
Az tuti, hogy ez tegnap meg nem volt ott neki vagy nem volt ekkora, mert az feltunt volna.

Szia! MR-re varunk jelenleg. Volt uh vizsgalat is, azt mondtak hogy nem nez ki rosszindulatunak, de a csecsemomirigye van rendellenesen megnagyobbodva. Verkep rendben van.
Mast nem mondtak, hogy most mi lesz vele, meg ha nem is daganatrol van szo. Kell-e mutet vagy gyogyszer, nem tudom
Azt se tudtak megmondani, hogy mitol lehet. Mintha meg soha nem is lattak volna ilyet, kicsit ugy jott le.
Sziasztok! Vegre pontot tehetunk az ugy vegere, egyelore. Hala a jo egnek nincsen koros elvaltozas, igy most annyit mondtak, hogy varjunk, majd idonkent nezessuk meg uh-val.
Nem tudtak megmondani, hogy mitol lehet nagyobb, de ugy dontottek, hogy egyelore nem piszkaljak gyogyszerrel vagy ilyesmivel. Remeljuk idovel elmulik, de egyebkent most latvanyosan ott van, ha sir vagy erolkodik. Nem lett nagyobb, de kisebb se.

Na, az mindenképpen jó hír, hogy nem találtak kóros elváltozást.
Köszönjük, hogy megírtad, minden jót nektek. Próbáljatok lazítani kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!