2 hós oltás után 38,4 fokos láz. Nektek is volt már ilyen magas?
Figyelt kérdés
Eléggé meglepett, hogy belázasodott, mert ahogy olvastam ennél nem igazán szoktak, a nővérenek is max hőemelkedése volt ettől régebben.
Lehet ha tovább tartom benn a lázmérőt még egy picit feljebb megy.
Kicsit megijeszt.
2024. máj. 7. 00:16
2/6 anonim 

válasza:

Elsőszülött lányom minden oltástól 39 fokos lázas volt 3 napig.
Doki csak legyintett 🤷
3/6 anonim 

válasza:

Nekem is azt mondták a 2 hós oltásra hogy ettől nem fog lázasodni. Estére 38,9 volt a láza. Másnap még hőemelkedés és el is múlt.
4/6 anonim 

válasza:

Eddig nálunk is mindegyik után vagy hőemelkedés vagy 38 feletti láz volt 2-3 napig. Most 4 hónapos.
5/6 anonim válasza:
Ma kaptuk meg mi is a 2 hós oltást+rita. Este fürdés után 38 fokot mértem kapott egy fél kúpot. Ha esetleg a kúp nem vinné le a lázat az éjszaka akkor mi az amit tehetek? Doktornő csak annyit mondott nem jellemző, hogy belázasodnak. De ha mégis akkor a fél kúp elég. De ettől függetlenül nem vagyok nyugodt. Mert ha a kúp nem segít, akkor mit tehetek. A kúp 6-8 óránként adható. Ilyenkor ügyelet?
6/6 anonim 

válasza:

Nekünk a kórházi zárójelentésen rajta volt, hogy ha a hőmérséklete 38,5 fölé megy 3 hónapos koráig, akkor egyből lázcsillapítás és kórház. Lekopogom, de szerencsére egyik gyereknél sem volt erre szükség, a kúp mindig hatott. Sőt most a bexsero oltás elég jól felvitte neki, de már kaphat nurofent, ezért azt adtam neki. Viszont az nem hatott eléggé, mert 4 óra elteltével 39 fokos láza lett, DE a kúp nagyon gyorsan levitte neki. Utána meg már nem is kellett többször szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!